Arnulf sagaen: Anmeldercitater

                                                        Anmeldercitater

                                                            ARNULF:

”Fantastisk saga. Endelig! Endelig er der én, som fortæller, hvordan det virkelig var med vikingerne. Her kommer the real thing. Det er svært at sidde stille ved arnen, mens Susanne Clod Pedersen fremfører sit kvad om Arnulf. Skumsprøjt og blodspor. Handlingen er stærk og rå. Mænd og mandsmod frisk fra fad. Den er lige så spændende og voldelig som det meste fantasy, men den har kølen i virkelighedens hav. Det er som at være der selv. Ganske simpelt en drønspændende og medrivende røverhistorie fra det virkelige liv.”

Politiken

”Underholdende debutroman. Fin balance mellem seriøs research og uforpligtende underholdning. Man keder sig bestemt ikke i Arnulfs selskab.”

Jyllandsposten

”Bogen er til alle mellem 12 og 92 år, der er vilde med hæsblæsende aktion, drama – og naturligvis vikinger. Man rives med af et forrygende forløb, der er sammensat med sans for suspense og overraskelseseffekter.”

Berlingske Tidende

"Susanne Clod Pedersen er en mesterlig fortæller, som suger viden om fortiden til sig og puster vidunderligt liv i en gammel tid."

Jeanette Varberg

”Er man til slagsmål og barsk tale, så er her noget at hente.”

Jyske Vestkysten

”Det har været en stor oplevelse at have været opslugt nogle dage af den heroiske verden, som Susanne Clod Pedersen så suverænt udfolder i sit litterære debutværk. Persongalleriet er rigt, varieret og eminent individualiseret. Susanne Clod Pedersen skriver med arkæologisk nøjagtighed og en ægte levende brunstig fantasi. Hendes kampscener står ikke tilbage for Homer’s. At følge den unge viking Arnulf på hans rejse i den nordvestlige del af Europa har været som at vende tilbage til et sted, man altid har kendt, og som blot har ligget og ventet på at blive kaldt til live. Med et velrettet hug afliver Susanne Clod Pedersen alle indvendinger mod den historiske roman af en teoretisk eller praktisk karakter, for i og med at forfatteren gør fortiden helt nærværende og får den til at leve i os igen, lykkes det hende både at gøre os fortrolige med hovedpersonen, som han var og er, og at fortælle os, læserne, noget om os selv, som vi alligevel ikke havde glemt.”

Litteratur magasinet BUM

”Her er simpelthen tale om et brag af en bog!”

Allerød bibliotek, månedens anbefaling

”En spændende, blodig og medrivende bog. Men den er mere end det, for forfatteren formår at skildre store følelser, uden at det bliver plat, kvalmende og patetisk. Der er kampscener som er uruk-haier værdige, såvel som vaskeægte følelser. Spændende og nærmest filmisk danmarkshistorie.”

Fortællingen.dk

”Historien har alt det blod, mjød og Valhalla-gejl, der skal til for at føre os til jomsvikingernes langhuse, og Arnulf selv, han er en ægte viking, der får Holger Danske til at fremstå som en tøsedreng af rang.”

Chili

”Arnulf er en rigtig spændende viking roman, hvor man virkelig hører sværdslagene og fryser med vikingerne på deres barske sejlture.”

Boghitz

”Sikke en bog! Der er fuld fart på livet som viking.”

Boganmeldelse.stafetbog

”Arnulf er velskrevet og handlingsfyldt. En fremragende bog.”

Børn og bøger

”Sproget lokker læseren helt ind i historien. Fortællingen er utrolig realistisk skildret og man lever sig let ind i personernes følelser.”

Bogrummet.dk

”Der er bøger så helstøbte, at de synes at have eksisteret fuldt færdige allerede før de blev nedskrevet, og at forfatteren bare har haft besværet med at få den på papiret, ikke et ord kunne være anderledes. Man skal være forsigtig med at bruge ordet ”født klassiker”, men her er jeg nær på at vove det.”

Fyldepennen

”Det er en fantastisk bog! Jeg er helt betaget af det flotte sprog og de mange vendinger deri, der især gør at vikingetiden fremstår så lys levende for en. Handlingen er flot skruet sammen, jeg føler med hovedpersonen – hjertebanken, tårer bag øjenlågene, tiden der står stille og berusende glæde har jeg oplevet, mens jeg læste denne bog! Jeg er glad for at have været med på skibet og følt kampheden i sindet, men også længslen efter min udkårne og kærligheden der brænder. Jeg kan kun anbefale alle at læse den – ligegyldigt om man er interesseret i vikingetiden eller ej!”

Vikingebloggen

”Viden om vikingetiden serveret på et sølvfad. Her er detaljerige beskrivelser af levevis og tro. Masser af action, togter og temperament. Vellevned, drifter, spillen med musklerne og blodige opgør. Ikke for sarte læsere.”

Grønlandske Landsbibliotek

”Der er mandsmod og kraft, skumsprøjt og blodspor. Det er som at være der selv.”

Pensionisten

"Der ligger seriøs research bag, og jeg tager hjelmen af for Susanne. Det er et vanvittig imponerende stykke arbejde. Det er en både fascinerende og modbydelig skildring - fascinerende, fordi det vitterlig i både sprog og opførsel er som at være der selv og modbydelig, fordi det vitterlig er som at være der selv. Selvom han lige har gjort forfærdelige ting, så røres man over Arnulfs reflektion, hans anger og vrede over det. Og selvom man aldrig bliver enig omkring hverken måden at behandle kvinder eller trælle, så accepterer man præmissen og lever sig ind i historien. Og det kræver sgu en god forfatter."

Bibliotikattens Bøger

"Hold da op. Jeg sidder her med tilbagestrøget hår, efter en hæsblæsende tur rundt i vikingetiden. Der er fuld skrald på hele vejen igennem, og det er sindssygt spændende. Forfatteren har virkelig sat sig ind i sagerne, og hendes evne til at skildre gammeldags mand-til-mand krig er fabelagtig. Det er næsten som at være der selv. Vikingetiden havde sin helt egen måde at digte på, og indtil jeg læste Arnulf, var jeg overbevist om at vi i dag ikke ville kunne nå "de gamle" til sokkerholderne på den front. Jeg tog fejl. Susanne Clod Pedersen mestrer kunsten så man taber kæben af benovelse."

bforbog.dk

”Hans oplevelser hos vikinger i Norge og senere hos jomsvikingerne er actionfyldte, spændende og dramatiske.”

Den store danske, Gyldendals åbne encyklopædi

 ”Èn af mine absolutte topforfattere i Danmark.”

SeptemberNet

"Meget dramatisk. Det er stærke sager. Vi bliver vidner til bloddrivende slagscener og til jomsvikingernes mandeverden med dens æresbegreber og drabelige helteliv. Teksten er skrevet i et tillempet sprog, der på imponerende vis giver en troværdig fornemmelse af vikingetidens knappe stil, som vi kender den fra kvad og sagaer."

Lektørudtalelse

"Så lende, at man nærmeste kunne dufte røgen fra bålet og mærke saltsprøjtende fra havets brusen."

Den Lille Bogblog

”Fantastisk og hæsblæsende. Arnulf er så utrolig velskrevet, at jeg var dybt imponeret. SCP’s kærlighed til vikingerne skinner virkelig igennem. Den er så medlevende og indlevende, at man som læser nærmest føler, at man står på sidelinjen og følger med.”

Henriette’s Blog

”Jeg anbefaler klart denne bog. Fyldt med spænding og råstyrke. Tonser derudaf. Flowet og opfattelsen af dialog er næsten magisk.”

Ambassadørernes boghjørne

”Medrivende velfortalt beretning. Flot, bred fortælling. Forfatteren håndterer sit stof med stor sikkerhed. Bogen er lige så talentfuld, som den er bloddryppende. Boblende veloplagt fortalt med effektfulde lån af sagasprog.”

Folkeskolen.dk

 

                                           LÆSERNE MENER OM ARNULF:

 

"Alle taler om vikingetiden. Alle tror, de har et billede af vikingetiden. Men Susanne Clod Pedersens bøger er det sted, jeg er kommet tættest på - hun ved, hun tror, hun kan. Jeg går ind i hendes fortalte rum, og jeg er i en anden verden." Maria Helleberg

"Når ens hjerte banker for en særlig epoke, er det altid med slet skjult arrogance, at man tager en bog ned fra væggen, denne arrogance bliver i den grad sat til vægs med Arnulf. Susanne Clod formår at skrive om vikingerne på en måde, der både er vedkommende, historisk korrekt og HAMRENDE spændende. Man kan smage blodet, man kan dufte røgen og man kan føle de varme stærke følelser vores forfædre kæmpede med. En fantastisk bog som jeg bestemt vil anbefale alle med eventyr og kampgejst i blodet at læse." Jim Lyngvild

”Det er uden tvivl den bedste historiske roman jeg har læst (jeg har stort set konstant en bog i hånden):”

Lars

”Slugte Arnulf og Veulf i én køre, suverænt!”

Jan

”Du har tømt Brages horn i en meget sjælden grad for nutids forfattere.”

Peter

”De er skrevet helt fantastisk, jeg har været så opslugt af dem at jeg ikke har kunnet ligge dem fra mig.”

Kristoffer

”Den er et mesterværk.”

Anders

”Jeg har læst dem begge flere gange med lige stor fornøjelse.”

Nicolai

”Det er en fantastisk bog.”

Jason

”Fantastiske bøger læser dem igen og igen.”

Kim

”Jeg læste bøgerne på 3 dage – totalt grebet og fanget ind i historien. En pragtfuld historie. Fremragende, tak for den oplevelse!!!”

Lasse

”De er super gode og spændende.”

Lita

”Tak for to virkelig gode og spændende bøger der fuldt ud er på højde med Jan Guillous bøger om Arn. Jeg håber bare på en opfølger.”

Jan

”Jeg har kun haft den ude af hånden når jeg skulle spise eller sove. Godt gået!!”

Knud

”Læser og læser … jeg kan ikke stoppe J Skide go’ bog. Du er en fantastisk forfatter.”

Elisabeth

”En fantastisk historie, har lige læst den for tredje gang, og den trækker stadig store følelser i mig.”

Kim

”Er i gang med dem for tredje gang.”

Brian

”Jeg læste den på meget kort tid og kan kun anbefale den til andre som har lyst og mod på en god bog. Absolut ikke den sidste bog fra forfatteren Susanne Clod Pedersen jeg har læst.”

Henrik

”Det er en helt fantastisk bog.”

Lars

”Historien om Arnulf er helt fantastisk. Helt fantastiske sprogblomster.”

Jesper

”Forfatteren må næsten have været til stede.”

Christina

"Tak for en skøn læseoplevelse."

Katrine

”Kunne enormt godt tænke mig at læse en bog mere om Arnulf.”

Jan

"Har nu læst Arnulf og Veulf, og det er noget af det bedste, jeg har læst! Super gode!"

Kristoffer

”Jeg afsluttede de sidste sider i Arnulf/Veulf ved juletid og er stadig meget begejstret over bogen. Både dens historie men ligeledes alle de skønne detaljer om tidsalderen og de fantastiske personer.”

Michael

”Synes at din vikingesaga Veulf og Hialmar trilogien er yderst enestående! Du må meget gerne lave flere af den slags af samme genre. Ikke særlig tit bliver jeg grebet af bøger, men du formåede det! Thums up!”

Anders

”Jeg har netop tørret mit salte ansigt rent for skumsprøjt og blod og er vendt tilbage til den virkelige verden efter at have været på et farefuldt eventyr med min gode ven, Arnulf og Toke. Jeg er målløs over din evne til at fængsle en skoletræt knægt som mig, der aldrig har begivet sig ud i meget større læseprojekter end Anders And og diverse småromaner.”

Nikoklai

”Jeg har med begejstring hørt Arnulf-Veulf på lydbog. Tak for din fantastiske måde at skrive på, du gør det så levende at man føler sig hensat til biografens nyeste 3D univers.”

Per

”Arnulf er vidunderlig læsning. Du er en formidabel formidler.”

Anne

”Historiens vingesus beskrives helt fantastisk af Susanne Clod Pedersen, én af mine absolut topforfattere i Danmark.”

Freddy

”Den seneste måned er jeg fire gange blevet anbefalet bøgerne af foredragslyttere, der ville henlede opmærksomheden på det eneste, der er bedre end ”Røde Orm” Dansk litteraturs skjoldmø Numero Uno.”.

Kåre

”Sikke en historie! Jeg købte bogen til min søn – men begyndte at læse i den – og så blev jeg nødt til at købe en anden til hans fødselsdag.”

Elfi

"Du milde, hvor kan du skrive!!! STOR fornøjelse at læse!"

Katrine

"Sikke en fornøjelse. Du skriver virkelig dejligt, nyder dine betragtninger, smukke beskrivelser og fantastiske "vikingeblomster". En spændende medrivende historie."

Heidi

"Jeg har læst det meste af engelske vikingebøger i den bedre klasse ... du er simpelthen mere troværdig."

Gerd

"Hold kæft den er fed. Godt gået!"

Kristoffer

"Glæder os - hele familien - til at læse mere fra dig! ArnulfVeulf er blevet læst mellem 2 og 3 gange af hvert familiemedlem og diskuteret til de sene nattetimer ... pragtfuldt."

Ove

"Bøgerne er så man ikke kan slippe dem og man kan leve sig helt ind i tiden og hans liv."

Sigrid

"Total i orden vikingebog!"

Jan

"Altså Susanne - det er vikingen inden i dig som taler med jern og ild røst - hvor HAR jeg dog nydt at læse og genkende mig selv i mange ting og reaktioner. Din indlevelsesevne er formidabel! - Jeg hungrer som en lille drømmende vikingedreng efter at høre mere og føle mere i de næste Æventyr på Arnulfs vej ... kombinationen af at sejle vikingeskib - og læse din indlevelse i vikingeverdenen giver ren 3D i hovedet - så man næsten kan genkende lydene og smage sveden, blodet og frygten..."

Peter

"Dine bøger indeholder nogle af de mest præcise gengivelser af vikingetiden, som jeg nogensinde har læst! Din forståelse af detaljer og præcision i beskrivelsen, var udelukkende en fornøjelse at læse for en arkæolog. Jeg ser meget frem til at læse næste episode!"

Triona

"Den er helt fantastisk. Jeg havde aldrig læst en bog da min kæreste fik mig kastet ud i den her! Og jeg læste den på 3 dage :-)"

Tick

"Hæsblæsende læsning. Jeg er vild betaget af dit sprog."

Elin

"Dem kan man stærkt anbefale. Et eventyr fyldt med fare, frænder og betydningsfulde valg."

Raaskou

"Aldrig, aldrig før eller siden har jeg oplevet at læse med en sådan opslugthed. Købte det samlede værk og læste den NON STOP! Jeg kunne ikke forlade min ven, min bror, min fælle, den verden!"

Dennis

"Hamrende gode og fængslende bøger."

Jon

"De er vildt gode de bøger."

Sofie

"Kan helt bestemt anbefales, det er en fantastisk bog."

Tinna

"Jeg kan varmt anbefale dem."

Mikkel

"Fantastiske bøger. De var ikke til at slippe. Helt klart anbefalelsesværdig."

Bech

"Det havde jeg aldrig troet! At jeg som kvinde skulle blive vildt opslugt af sveddryppende og blodige kampscener og glemme alt om diverse forpligtelser udenfor det intense rum, der blev skabt mellem Arnulf og mig. Susanne Clod Pedersen skriver fremragende og medrivende, så man mærker ilden brænde, regnen piske og kulden trænge dybt ind gennem tøjet til den bare hud."

Gunild

"Jeg er meget begejstret."

Christian

"Vildt spændende."

Birger

"Vildt god. Jeg savner en fortsættelse."

Johnni

"Meget nerve og udtalt realisme. Beskrevet så godt ... at de små hår rejste sig på armen. Man falder i søvn meget sent. Kan stærkt anbefales ... bøgerne er ligesom lakrids ... stærkt og smagfuldt på en gang. Pas på ... de er vanedannende."

Alex

 "Jeg er en stor fan af dine bøger om Arnulf."

mia

"Når først Arnulf har rørt din megin og Frejdis strejfet dit indre blik, så er du fortabt. Fortabt til en skildring så gribende og stærk at du ikke kan slippe Arnulfs færd." 

Styrulf

"Dette er en fantastisk historie, som verden fortjener."

Christian

"Den mest fantastiske bog jeg har læst."

Sonja

"Det er de bedste bøger, jeg har læst længe."

Ida

"Forrygende historier."

Mads

"Verden fortjener Arnulf."

Charlotte

"Forrygende skønne bøger, som jeg har læst flere gange."

Lars

"Den er fantastisk."

Carsten

"Af hjertet tak for en forrygende god læseoplevelse. Det er en gribende, rørende, humoristisk og vigtigst frem for alt voldsomt underholdende historie. Jeg har grinet og grædt, gispet og gyst mangen en mørk vinteraften. Ser frem til en lang saga."

Anette

"Fantastisk og medrivende roman. Jeg har ikke læst så spændende historie i mange år."

Lone

"Kan varmt anbefales."

Christina

"Voldsomt fede vikingerbøger."

Martin

"Oplevelsesrige bøger."

Bodil

"Spændende læsning."

Stine

"Hvilken saga, hvilke kampe, hvilke stærke følelser. Det er Danefæ du har skabt til live igen. Du er en vidunderlig følsom kraftfuld historiebetvinger. Tænk, hvis jeg var gået glib af din store og betydningesfulde saga om vore forfædre."

Stinna

"Den er slet ikke til at slippe. Fantastisk bog, intet mindre!"

Helen

"Bogen er svær at lægge fra sig."

Kirsten

"I går glemte min kæreste næsten at lave noget som helst andet end at læse i bogen. For som hun sagde: "Jamen der skete lige noget spændende." Hun er ikke til at få kontakt med så længe den er i huset."

Jimmi

"Kunne ikke lægge den fra mig."

Rikke

"Hold da op hvor er den svær at lægge fra sig! Skide go!!"

Janni

"Jeg lukker Arnulf med et brændende ønske om at anskaffe mig Jomsvikingen, så jeg igen kan glide ind i den verden dine ord maler for mig. Mange kan skrive en medrivende og spændende bog, men en levende historie er få forundt at gøre. Du GJORDE det! Saltet smages, frygten føles og livet mærkes."

Martin

"Den er sindsygt godt skrevet."

Peter

"Vildt god."

Michael

"Fejende flot. Den har alt, hvad man forventer af en barsk vikingeberetning. Fuld fart fra start til slut og ingen forudsigelig handling."

Søren

"At sige den er god er en stor underdrivelse. Det er næsten umuligt at holde fast i virkeligheden, når man først har bevæget sig ind i det univers. Kan varmt anbefales. Glemte næsten at spise."

Jimmi

"Hold da helt op, den er næsten ikke til at lægge fra sig igen."

Christel

"Super god."

Brian

"Jeg er 150 sider inde i den første bog og jeg har allerede købt Jomsvikingen og glæder mig helt afsindigt."

Dan

"Arnulf er helt utroligt blæret skrevet. Et fantastisk poetisk sprog. Har sjældent lyttet til så fed en lydbog. Glæder mig til 2-eren." 

Jonas

"Min mand, som ellers aldrig læser bøger, har nu, hvor han er sygemeldt med en arbejdsskade, læst Arnulf - nej rettere - slugt bogen i løbet af nogle dage."

Christel

"Jeg købte første bog i Arnulf sagaen i fredags og siden har jeg ikke kunnet slippe den. Den er så gribende, indlevende og fantastisk! Så nu har jeg bestilt nr. 2 og 3 til samlingen :-)"

Maria

"Man bliver så fuldstændig revet med ind i den."

Torben

”Sad i går i solen og læste Arnulf. Jeg kan kun sige at 165 sider senere var jeg blevet solskoldet både indvendigt og udvendigt. Du er med hele vejen, historiefortæller er hun.”

Gorm

”Kan varmt anbefale den.”

Jenny

”Arnulf er en fantastisk bog, nød den fra start til slut.”

Svend

"Jeg har med stor fornøjelse læst Arnulf."

Jan

"Jeg er færdig med den første bog og desperat efter at læse den næste i serien og følge hans færd :-) :-)"

Nicoline

”Min kone er meget imponeret og næsten ikke til at komme i kontakt med.”

Curt

”Den er fuldstændig magisk og ekstrem dragende … den til dato fedeste Viking bog jeg har læst.”

René

Tak for tre søvnløse nætter! Den måde du formår at hive læseren med som var man der selv er forbløffende! Har nærmest kunnet føle hans glæde, sorg og smerter gennem din fænomenale skrivekundskaber. Aldrig før har en bog sat så meget ild i mig at jeg næsten ikke har kunnet vente til arbejdsdagen var slut så jeg kunne komme hjem og læse videre!! Så tak for at du holder ved i vores Vikinge fortid og giver den nyt liv. Glæder mig til jeg får fri imorgen så jeg kan købe anden bog!! 

Mathias

”Glæder mig til næste bog.”

Søren

”Mesterligt skrevet, som at være blandt folk i vikingetiden, meget indlevende, stor tak.”

 Sara

”Virkelig god og fangende. Lang tid siden jeg er blevet trukket ind i sådant levende og detaljeret univers. Kan **** ikke vente på næste bog.”

Karsten 

”Fantastisk historie. Blodig poesi!”

Niels

”Vildt spændende, rå og barsk, men samtidig meget ”poetisk”. Glædermig til den næste.”

Inge

”Kan varmt anbefale den.”

Jenny

”Er HELT opslugt HVER gang jeg åbner den.”

Maria

”Hold da helt op!!! Man er helt stakåndet efter at have læst om Arnulf, verdens største hidsigprop, men fuld af retfærdighedssans. Man kan ikke andet end holde af og med ham, alle hans fejl til trods. Det er svært at lægge bogen fra sig, og Susanne Clod Pedersen har virkelig sat sig ind i sagerne, så hvis man ikke allerede er interesseret i vikingetiden aserne, så bliver man det.”

Karin

"En helt fantastisk bog. Jeg glæder mig super meget til at læse videre om Arnulf."

Sara

”Bogen blev så vildt printet i mit sind, at jeg på ingen måde kunne lægge den fra mig! Så fantastisk fortalt. Det var så ufatteligt gribende, at jeg på alle måder blev rørt. Absolut ingen kunne videregive en sådan fortælling i nyere tid med så meget hjerte. Tak.”

Tenna

"Jeg har læst Arnulf 6 gange og er stadig helt vild med den."

Martin

"Fuldstændig opslugt. Man flyver gennem kapitlerne og glipper en gang med øjnene, når man nødtvungent må lægge bogen fra sig. Så rigt og medrivende, både natur, kamp, sind og handling. Virkelighedstro og nærværende."

Tanja

 "Fantastisk, utrolig, medrivende drama."

Rikke

"Fantastisk."

Erik

"Super."

Peter

"Fantastisk god."

Trine

"Intet mindre end fantastisk."

Heidi

"Fantastisk bog, læs den."

Per

”Det er en tidsrøver uden lige. Jeg ville lige læse lidt inden sengetid. Klokken blev 1 om natten. Dagen efter tænkte jeg, lige et lille stykke mere. Klokken blev 2 om natten. I dag ville jeg slappe lidt af. 3 timer senere var tiden fløjet afsted. Sproget flyder som havde skjaldemjøden flydt frit og Brage hvisket ord i øret på forfatteren. Fortællingerne trækker dig med og du lugter, føler og ser omgivelserne for dig. Utroligt velskrevet.”

Jonathan

”Fremragende.”

Søren

”Sikke en bog!”

Martin

”Er helt vild med den.”

Dennis

”Fedt at følge Arnulf, fantastisk arbejde du har lavet.”

T. D.

”Har været opslugt hele sommerferien! Den er fantastisk og umulig at slippe!”

Morten

”Tusind tak for at være blevet beriget med så skøn og medrivende læsning. Det er flere år siden jeg har nydt en bog i så stor grad. Du skriver nærværende og malerisk, og jeg kunne knap nok lægge bogen fra mig, før den var færdig.”

Brian

”Den er sgu svær at lægge fra sig.”

Bent

”Hold op, den er god!”

Gefion

”Jeg er simpelthen så fan!” 

Daniel

”Har altid haft svært ved at starte læsning af en god bog op, men jeg må sige, at jeg er blevet bidt af en gal læsehest og kan næsten ikke lægge bogen fra mig igen.”

Jesper

”Fik kværnet den på 4 dage. Virkeligt godt skrevet!”

Kristian

”Mesterlig skrevet. Som at være blandt folk i vikingetiden. Meget indlevende.”

Tina

”Fem stjerner. Glæder mig til næste bog.”

Lene

”Den bjergtog mig fuldstændig, og jeg læste den lynhurtigt. Fantastisk spændende og interessant. Glæder mig til at læse mere.”

Annette

”Du er den eneste forfatter, der har fået mig til at græde.”

Kenneth

”Absolut en god oplevelse.”

Kasper

”Jeg købte Arnulf som lydbog og nu kan jeg ikke lægge den fra mig.”

Pontus

”Bedste bog jeg har læst til dato. Uden sammenligning – og det fra en som ikke er vikingenørd.”

Helle

”Bliver aldrig træt af den bog, kom med flere.”

Lene

”Velskrevet og fængende. En troværdig bog som jeg nød meget.”

Ivar

”Den er superduper god!”

Hans

"Den er bare fantastisk. Er sikker køber af Jomsvikingen."

Jørgen

"The Danish Bernard Cornwell!! Just finished reading Arnulf. I don't know if i've ever been this exited abourt a Danish book or author. Hurrah!

Edmund

"Super god bog kan varmt anbefales." Christian

”Svær at slippe – jeg måtte bare vide: hvad sker der nu? Lærerig og umådelig spændende.

Pia

”Min svigerfar fik bind 1 i fødselsdagsgave og han blev helt vild med den.”

Dennis

”Knaldgod bog!”

Magnus

"Fantastisk læsning!! Fangede fra start til slut. Spændende sprogbrug og en god sans for fortidens detaljer gør det hele nærværende og levende. Virkelig anbefalesesværdig!"

Brian

"Hårrejsende god læsning."

Kaj

"Fantastisk roman."

Christian

"Fantastisk fortælling."

Lars

"Fantastisk!"

Randi

"Klart anbefalelsesværdig."

Magnus

"Super super god!"

Mette

"Fantastisk bog! Meget virkelighedstro og detaljeorienteret. Spændende, voldelig og meget grafisk."

Bent

"Klart anbefalelsesværdig."

Ida

"Meget flot sprog."

Heidi

"Forrygende spændende, fuld fart på fra start til slut."

Bente

"Det hele er virkelig godt skrevet og fortalt. man føler sig helt familiær med personerne. Det har jeg ikke oplevet i bøger, siden jeg læste Harry Potter og Artemis Fowl."

Robert

"Eminent bog."

René

"Jeg er stadig forslået, har blå mærker og sår efter slaget, er stadig våd efter bølgeskvulp - med andre ord, jeg er underholdt til sidste side. Læs den!"

Jes

"Næsten som at være der selv."

Lisbeth

”Spændende og hårdtslående vikinge fortælling.”

Lennart

”Næsten umulig at slippe, når først man har vendt første side.”

Pia

”Spændende, uforudsigelig og fængslende.”

Anita

”Meget flot sprog.”

Heidi

”Fantastisk læsning – kan ikke vente med at komme i gang med bor nr. 2.”

Ane

”Virkeligt godt! Tak for oplevelsen!” –

Mikkel

”Fanger KLOKKERENT fra første side.”

Charlotte

”Fantastisk fortælling.”

Lotte

”Det er den første bog jeg har gidet at læse siden jeg var teenager.”

Camilla

”Helt fantastisk.”

Karin

”Jeg sluger Arnulf. Virkelig god og medrivende fortælling – også selvom jeg ikke ved så meget om vikingetiden.”

Nina

”Super.”

Rasmus

”Spændende, uforudsigelig og fængslende.”

Anita

”Endelig en fantastisk bog skrevet til Asa-tro.”

Tommy

”Medrivende og voldsom.”

Marianne

"Fantastiske togter."

Rikke

"Fantastisk."

Anders

"Så godt skrevet at man føler sig tilstede."

Bente

"Den er mega god."

Mike

”Fantastisk. Fortæller alle jeg kender om den.”

Irene

”Jeg er vild med Arnulf sagaen. Den er levende, autentisk og troværdig, og det er superspændende at lære om jomsvikinger.”

Louise

”Hun er skisme megadygtig hende Susanne!!!”

Ane

”Kanon bog, meget spændende.”

Kim

”En rigtig god historie.”

Birgit

”Fantastisk sprog.”

Camilla

”Advarsel … man kan jo ikke lægge bogen fra sig. Godt gået. Ser frem til fortsættelsen.”

Pernille

"Genial bog."

Stephen

"Vild."

Claus

”Fantastisk.”

Rasmus

”Fantastisk bog og must read hvis man er til vikingesagaer.”

Morten

”Det er umuligt at stoppe med at læse, det er så spændende.”

Else

”Spændende og umulig at slippe, når man først har vendt første side.”

Pia

”Helt igennem troværdig.”

Susanne 

”En fantastisk fortælling … Sproget flyder underfundigt. Glæder mig til næste bog…”

Lasse

”Jeg faldt over Arnulf ved et tilfælde og har ikke kunne slippe den siden. Jeg har ikke ord for hvor godt den er skrevet. Tak.”

Alex

”Pragtfuld vikingekrønike.”

Zenia

”Den er bare SÅ god. Vild, spændende, blodig, fyrig, neglebidende action og ikke mindst kærlighed. Den er forrygende!”

Rikke

”Fantastisk. Kan klart anbefales. Jeg elsker den.”

Jette

”Fantastisk.” 

Minna

”Både min mand og jeg har læst Arnulf, og glæder os vildt til næste del!!! Bøgerne er skrevet med et fantastisk sprog, der glæder og begejstrer.”

Gertie

”Fantastisk bog.” 

Kristoffer

 ”Helt fantastisk historie.”

Kenneth

”Opslugende.”

Tommy

”Den bedste viking bog nogensinde.”

Christian

”Jeg er helt tosset med den! Den er så spændende! Tusind tak! Jeg var fanget fra første side. Det er hurtigt blevet en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst, inklusiv Harry Potter. Det er svært at lægge den fra mig, og det er yderst sjældent at det sker for mig med en bog.!”

Summer

 "Elsker den bog nu er den foreløbig læst 3 gange."

Mogens

”Fantastisk, har slet ikke tid til andet, er helt tryllebundet af fortællingen.”

Maria

”Mega god.”

Thomas

"Blev helt vild med fortællingen. Fantastisk brug af billedsprog. jeg er hooked!!!"

Chrstian

"Fremragende."

Michalah

"Fantastisk serie."

Thomas

"Super god."

Bjørn

"Blev fuldstændig fanger."

Daniel

"Super god."

Timme

"Fantastisk."

Gitte

"Mega god."

Linda

"Ja tak."

Anders

"Kan varmt anbefales."

Helle

"For alle der godt kan lide historiske, barske og Episke (med stort E) fortællinger. Det er vitterligt som at være der selv - på godt og ondt."

Ditte

”Et af mit livs bedste læsninger.”

Kim

”Helt igennem fantastisk.”

Patrick

”Spændende og virkelighedstro.”

Kurt

”Fantastisk medrivende fortalt.”

Anne

"En helt igennem fantastisk roman."

Ole

"Fantastisk fortælling."

Flemming

"Fantastisk spændende og velskrevet historie."

Camilla

"Et så blomstrende, mangfoldigt sprog, velkrydret med stor humor, har jeg ikke lyttet til før. Læs og du vil blive tryllebundet."

Trine

"Fremragende."

Frank

"Har lige hørt den for tredje gang og det bliver den ikke ringere af."

Rikke

"Jeg elsker virkelig denne serie. Den er vidunderlig velskrevet, super spændende." 

Louise

"Super god historie."

Peer

"Kæft, du skriver godt."

Preben

"En af de bedste vikingebøger jeg har læst. Super skrevet, masser af spænding og action." 

Annette

"Den har virkelig alt det, en god vikingesaga skal have, plus jeg elsker den kærlighed og research der tydeligvis er lagt i bogen."

Ruth

"Har netop læst sidste side i Arnulf og sidder tilbage med stor glæde og mere læselyst. Stor er min glæde da jeg erfarer - der er meget mere endnu."

Marianne

"Fantastisk virkelighedstro"

Claus

"Super."

Viggo

"Den er så godt skrevet at man selv er med i bogen."

Glennie

"Virkelig fed vikingefortælling."

Jimmy

"Første bog er glubsk fortæret."

Elsebeth

"Jeg er begejstret." 

Jørn

"Fantastisk fortælling om vikingerne. Man føler sig selv med på Tveravnen lige midt i kampene og i langhusene til mjød og åbent ildsted."

Charlotte

"Fantastisk velskrevet. Flot og flydende sprog, tro mod genren." 

Maja

"En stor fortælling om os - om vikingerne."

Mogens

"Fantastisk fortælling. Meget medrivende." 

René

"Fantastisk. man er hele tiden på farten med Arnulf."

Kenneth

"Fantastisk."

Poul

"Mega fede fortællinger!!! I forgårs stod jeg og lavede mad i tre timer og lyttede lydbog, og nu er der altså vikinger i køkkenet når jeg går derud, for historien og billederne fra mit hovede hænger derude. Jeg elsker det!!!"

Vivian

"Glemmer tid og sted. Er helt opslugt af handlingen."

Benedikte

"Det er så utrolig velskrevet og fængslende, at jeg hele tiden længes efter at vende tilbage til den."

Anna

"Jeg er dybt fan af din serie!"

Jens

"En historie som fanger dig ind og ikke giver dig ro før sidste side er vendt. Virkelig godt researchet og særdeles velskrevet." 

Niels

"Mesterværk."

Martin

"Historiefortælling i poesiform. Mind-blowing..." 

Jesper

"Fantastisk historie. Glæder mig til næste bog." 

Annette

"Fantastisk." 

Britta

"Velskrevet."

Dagmar

”Tak for historien har ikke hørt noget i nærheden som er så godt.” 

Kim

”Fantastisk bog.”

Tom

”Super. Skøn bog med en god handling og en tekst der fanger."

Celina

”Jeg er vild med din medrivende fortællestil med underfundige tanker og vendinger.” 

Signe

"Slugte bogen. Jeg er simpekthen så vild med at være inde i hovedet på Arnulf. Jeg føler mig nærmest som han."

Malene

"Elsker den."

Anja

"Fantastisk, spændende og indlevende ned til mindste detalje." 

Bent

"Toppen af vikingekvad!"

Lasse

"Fantastisk god, medrivende historie i et levende autenstisk sprog."

Stig

"Det føles som om man vitterlig er der, atman er med, at man i stue med sværd i hånden, at dette er virkeligheden."

Alice

"Super historie."

René

"Læs den." 

Anders

"Fænomenal."

Anette

"Elsker den."

Anja

"Fantastisk bog, stærkt sprog."

Alice

"Har just lyssnat på Arnulf och Veulf i so gott som ett sträck. Väldig bra."

Pia

                                            JOMSVIKINGEN:

 

"Romanen er spændende, dramatisk og billedskabende i en sådan grad, at læseren næsten oplever at være til stede. Eminent beskrevet. Jeg oplever hendes sprog som en slags musik, der er kraftfuld, klingende og besættende. Hendes ordvalg og sætninger er fængslende, flydende og billedskabende, hvor læserne af Jomsvikingen oplever at stå midt i vikingetiden med de klingende våben, de brovtende mænd og larmen fra stormen og sejlet i vikingeskibene. Læserne får alt, hvad vi kan ønske os af spænding, heltemod, kamp med sværd og skjold, magtbegær, ære og svig, samt humor og vikingeliv. Kort sagt har vi her en historisk roman, der er vedkommende, underholdende, spændende, og hvor sproget tilføjer en tredje dimension med rum- og vikingeklang. Romanen har som Arnulf vildsind og ild i kroppen."

Helsingør Dagblad

"Susanne Clod Pedersen har lært os at tænke som vikinger, tale som vikinger og slås som vikinger. Læs den ... for Gudernes skyld - hvis den blev filmatiseret ville den være den bedste actionfilm til dato. Og vent med at åbne mjøden til I ER færdige med at læse ... ellers trækker den bare skind. Den bog er nemlig svær at slippe."

Vølse

"Hæsblæsende og spændende roman. Fart over feltet. Der er ægte vikingestemning og som læser er man i godt og farefuldt selskab med Arnulf Ulveblod og hans brovtende venner. En drabelig historie. En spændende vikingeserie."

Lektørudtalelse

”Mere end almindelig spændende. Der er fuld knald på fra første side, og efter sidste side sidder man lige og gisper efter vejret.”

Bogrummet.dk

”Susanne Clod Pedersen gør det igen! Hun har med Jomsvikingen endnu engang formået at skabe en fængende og utrolig spændende efterfølger til Arnulf. Endnu engang sad jeg tilbage, fuldstændig fortryllet og imponeret over hendes evne til at skabe et så levende, medrivende og fængslende univers. SCP’s evne med en pen er uovertruffen! Pennen er hendes våben, og hun sejrer! Er man først startet på bogen, så er den nærmest umulig at slippe igen. Handlingen er handlingsfyldt og man keder sig som læser ikke på noget tidspunkt undervejs. Det er en bedrift.”

Henriette’s Blog

 

                                        LÆSERNE MENER OM JOMSVIKINGEN:

 

"Susanne Clods vikingefigur Arnulf er et herligt, dristigt bud på en vital, dansk viking. Tusindvis af research-timer ligger bag skabelsen af knægten, der bliver til en mand i en levende beskrivelse af dansk vikingetid. Jeg har altid været i godt selskab med Arnulf - og jeg forventer mig meget af ham!"

Preben Mørkbak (forfatteren bag "Erik den Røde" og "Sven Tveskæg")

"Bedste vikingebog siden Røde Orm og Kæmpesang i Nord."

Maria Helleberg

"Verdensklasse!"

Dan

"Er stadig fuldstændig opslugt af fortællingen."

Lene

"Vild."

Claus

"Mega fed opfølger."

Daniel

"Har med stor glæde og læselyst læst Arnulf og Jomsvikingen og venter med længsel på tredje bog."

Betina

"En ægte vikingehistorie, tak." - Lotte

"Sparer på siderne. Alligevel ryger øjnene hastigt over siderne. Man kan jo ikke stoppe. Er så taknemmelig for dine kundskaber udi skrivningen. Arnulf opfylder alle mine forestillinger om vikingernes liv. Jeg er til stede i alle togter og får sod på kinderne når der tændes bål. Tak."

Ysse

"Sikke et skrift du har begået, tusind tak for alle ordene i Arnulfs saga."

Allan

"Jeg har aldrig været den store bogorm, MEN ... Aldrig har jeg læst så godt et værk. Velskrevet, diger dåd, som i den grad har fanget mig i længsel efter mere! Læs den! Og få en oplevelse som var du der selv!"

Styrulf

"Dine bøger er fantastiske."

Jonni

"Der er ingen der skriver som dig. Når jeg læser dine bøger kan jeg næsten mærke sværdet i hånden."

Birger

"Susanne Clod Pedersen skriver fantastisk og fængende, storslået og medrivende - er vild med hendes vikingebøger."

Heidi

"Hvis du har læst den første bog om Arnulf Ulveblod og du kan li den, har du meget at se frem til i Jomsvikingen!"

Michael

"Denne saga giver følelsen af at der være til stede være viking i vikingetiden. Sproget og stemningen er så autentisk at man totalt "køber" universet. Den sparker røv."

Carsten

"En mægtig oplevelse."

Eddie

"Super godt skrevet, medrivende, spændende og med beskrivelser af både indre liv hos Arnulf og af de ydre begivenheder, så det er uudholdeligt at måtte lægge bogen fra sig ... Handlingsmættet og med filmisk levende beskrivelser af steder, personer og handlinger - så medrivende, at det føles, som at være der selv ..."

Charlotte

"Jeg var vild med at læse den."

Signe

"Du skriver jo, så man føler man er med selv. Vildt spændende! Aldrig har jeg følt mig tættere på vikingetiden."

Sigrid

"Du kan bare det med at holde din læser fanget på et øjeblik. Jeg faldt med det samme ind i dit og Arnulfs dejlige univers. Du er bare for sej."

Per

"Læser nummer 2 med lige så stor begejstring. Fabelagtig. En af de bedste danske vikingesagaer der er skrevet (og jeg har sgu læst meget). Dog har jeg én klage ... du skriver for langsomt ... jeg er allerede ved at få abstinenser og overvejer at begynde forfra ... Man bliver jo helt Arnulf afhængig."

Freya

"En stor oplevelse at læse den med dit fyldige sprog og din store viden."

Kate

"Fantastisk bog. Så levende en fortælling, at man mærker sveden, kampene, bølgesprøjtene og åndedrættet, som var man der selv."

Elin

"En fantastisk spennende historie. Synd de ikke utkommer i Norge."

Bojen

"Det absolut værste ved den bog ... er at den slutter og man skal vente på den næste :-)"

Kim

"En fantastisk bog. Sjældent har jeg "spurtet" for at læse en bog så hurtigt, simpelthen fordi den var så spændende, at jeg MÅTTE have næste og næste og næste side med. Det er en utrolig stærk bog. Det føltes som om jeg var med der i fordums tid og ekko. Den vildeste rejse tilbage i tid."

Nanna

"Det er slet og ret verdens bedste fortælling."

Dennis

"Super fantastisk."

Rikke

"Kan varmt anbefales er næsten færdig ØV."

Bente

"Jeg købte Arnulf og Jomsvikingen til min mand. Han slugte dem på ingen tid. Han synes de var fantastiske begge to."

Sonja

"Kom nu med næste bog."

Martin

"Den er et MUST :-D Den fedeste, vildeste og afhængighedsskabende big EVER :-D"

Nanna

"Jeg er vild med dem. Er henrykt over Arnulf bøgerne, du skriver fantastisk. Jeg håber der kommer mange flere. Så absolut min danske favorit forfatter."

Merete

"Røvgode bøger." 

Loke

"Det er kraftedme nogle gode bøger - super godt skrevet."

Kalle

"Godt skrevet."

Cliff

"Jeg tillader mig at giver Arnulf sagaen skylden for min mangel på søvn, føj hvor er den sindsyg god!!!"

Jannie

"Fantastisk historie."

Tina

"Arnulf SKAL filmatiseres."

Peter

"Den fedeste vildeste mest gennemgribende og inderhuden bog jeg nogensinde har læst ... jeg er stadig helt forpustet over den ... savner personerne som var de familie."

Nina

"For helved Susanne. Du skriver og beskriver fandme godt! Mega godt!"

Jimmi

"Fantastisk. Man er virkelig til stede. Du kan noget mandlige forfattere ikke kan, jeg er i hvert fald ikke stødt på det - fortælle om de bløde værdier - længsler - savn - sårsmerter. Kan næsten ikke vente på nr. tre."

Ole

"Rigtig gode bøger."

Annette

"Du har skabt et vidunderligt univers - et persongalleri og kampe man ikke troede muligt."

Stinna

"Hvor er den god. Næsten som at være der selv."

Marianne

"Kan ikke vente. Glæder mig meget til Odinsulven."

Per

"Også en fantastisk bog. Nu kan jeg kun ønske, at Odinsulven kommer i handelen i eftermiddag :-)"

Helen

"Åndeløs læsning."

Lisbeth

"De er fantastiske."

Rikke

"Spændende og fantastisk. Jeg kan næsten ikke vente på det 3. bind."

Dieter

"En fantastisk fortæller, jeg lever mig helt ind i Susannes bøger."

Ulla Charlotte

"Noget af det bedste jeg har læst."

Lars

"Jeg nyder hvert et velvalgt ord og må tørre panden flere gange under de kampe. Jeg føler mig placeret midt i det hele, så man må dukke sig. Glæder mig til bog 3 i serien."

Cliff

"Danmarks suverænt dygtigste forfatter af historiske romaner."

Kaare

"Du skriver fantastisk og når dine bøger bliver Hollywood filmatiseret så optager jeg skuespillerkarrieren igen og går til casting - for det bliver da de sejeste film :-)"

Julie

"Det er den mest fantastiske, fængslende, gribende, ind under huden, følelsesrammende bog/serie jeg nongesinde har læst - den kan KUN anbefales og man kan kun komme for langsomt i gang. Vildeste bog/serie! Jeg er solgt til stanglakrids! Mit liv bliver aldrig det samme igen ... længes allerede til næste bog ... ohh det er hårdt at vente ..."

Nanna

"Jeg har lige læst bøgerne om Arnulf, det er altså svært at ligge disse bøger fra sig, selv kl. 4 om morgenen." 

Inger

"Super fede bøger."

Mads

"For filan hvor er jeg underholdt ... Jeg glæder mig meget til Odinsulven."

Per

"Jeg har læst alt af Bernhard Cornwell, Roy Jacobsen, Robyn Young, Preben Mørkbak, Conn Iggulden og utallige andre forfattere. Men det er sjældent jeg har slugt en bog som Arnulf sagaen (begge bind). Du godeste, kære Susanne ... Du har da i den grad fået mig så brændende interesseret i dine bøger, så jeg skal virkelig tage mig sammen for at begynde på bøger fra andre forfattere."

Thonnes

"Wow sikke en historie!"

Gunner

"Du har bedrevet en fantastisk fortælling ... igen ... igen ... igen."

Anette

"Den er fantastisk."

Carsten

”Hvor er den god. Næsten som at være der selv.”

Marianne

”Er blæst væk af bind 1 og 2 i sagaen. Har ellers læst en del vikinge skønlitteratur.”

Lars

”Jeg er en rig mand, for jeg har læst de to første bøger og har to i vente. Jeg tæller ned til bog nr 3 og 4.”

Erik

”Kan slet ikke skjule min begejstring.”

Rikke

”Underholdende, fængslende, dramatisk og fuldstændig fantastisk – en saga, der er sin genre værdig.”

Thomas

”En enestående forståelse af sproget og tidsånden.”

Kim

”Som at være der selv. Ens indre viking får næring.”

Susanne

”Føles så virkelig og medrivende, så man mærker Fenris ånde i nakken og hører sværdenes klingen på slagmarken. Intet mindre end fantastisk.”

Alex

”Bersærk, berigende, befriende og bjergtagende saga – et episk mesterværk.”

Heidi

”Får en til at mærke grundrødderne i eksistensen skælve!!! Bravo.”

Stine

”Så valkyrierne synger og fenrisulven glammer!”

Sara

”Man bliver taget tilbage til vikingetiden og man kan ikke lægge bogen fra sig igen før den er læst.”

Jan 

”Oplevelsen af at være i vikingetiden er utrolig nærværende … Jeg lever mig helt ind i Arnulf og hans oplevelser … Det er som at være der selv, som at være Arnulf.”

Kim 

”Du lægger ikke den bog til side før du er færdig med den og så læser du den igen og igen.”

Ulla

”Fantastisk velskrevet bog. Du bliver Arnulf og lever hans følelser og rejse. Kan ikke lægge den fra mig.”

Karina

”En bog, der fanger læseren lige fra første side. Det er meget svært at lægge bogen fra sig igen, og man fanges ikke kun af selve handlingen, men lige så meget af det fantastiske forarbejde, forfatteren har gjort. En historisk detaljeret lækkerbisken.”

Christel

”En bog der er svær at slippe.”

Alex

”Det er så svært at vente på fortsættelsen af denne fængslende historie.”

Loke

”En saga så medrivende, at vikingeblodet bruser i årene.”

Allan

"Du er en fantastisk fortæller."

Peter

"Rigtig gode og følsomme bøger. Kan anbefales."

Jens

”Hold nu op. Jeg har lige læst sidste side af Arnulf og sikke en rejse jeg har været ude på. Jeg har siddet med høj puls og hjertet helt oppe i halsen, stor smilet, tårer har gjort blikket sløret og jeg har siddet nervepirrende og ikke kunne lægge bogen fra mig selv om det for længst var sengetid. Nu er den slut, jeg længes og jeg må bare finde den næste bog og det skal gå stærkt.”

Heidi

”En rigtig god bog.”

Søren 

”Hvordan beskriver man noget, der er så farverigt, så levende, at det bringer tårer, smil og ”oh nej, det gjorde du ikke” flere tårer, gys og kampgejst. Som giver et helt utroligt indblik i vores forfædre? Arnulf sagaen! Tak, Susanne Clod! Det er svært at bruge små ord om noget, der betyder meget for mig.”

Janni 

”Jeg glæder mig til at læse mere fra din hånd, din hjerne & dit hjerte, som mærkes i dine romaner.”

Poul

"Jeg blev helt suget ind i både Arnulf og Jomsvikingen."

Jens

"En vildt spændende saga."

Kim

"Danmarks førende vikingeromanskriverske."

Kaare

"Medrivende, fantastisk, sanseoprivende. Bogen fanger i et omfang at jeg næsten spurtede sider igennem for at nå at få handlingen på næste side med. Man smager, føler, bliver ophidset, kampklar og skrækslagen ... Kan varmt anbefales."

Nanna

"Min favorit forfatter køb - læs - lær! Må og skal læses af alle."

Tino

"Super fine bøger. Vi er meget begejstrede for dem herhjemme."

Tinna

"De er rigtig gode."

Buno

"Stor fornøjelse."

Lars

"Rigtig gode bøger."

Jan

"Jeg har læst bøgerne med stor glæde flere gange."

Nicolai

"Vildt spændende."

Else-Julie

"Fuldt på højde med Arnulf hvis ikke bedre." 

Sten

"Glæder mig så meget til at læse Odinsulven. Jeg er vild med historien om Arnulf, det er både vildt spændende og lærerig læsning."

Rikke

"Det er den bedste Vikingebog jeg har læst og jeg har læst det meste, der er udgivet. Man er helt væk i bogen, når man rejser rundt med Arnulf."

Sten

"Ved Fenris for en god fortælling ... at man lever sig ind i en vikings liv." 

Frans

"Fantastisk historie, er i gang med 2 bog, og den er ikke mindre fantastisk :-) :-) :-) :-)"

Nicoline

"Kan dårligt vente på fortsættelsen."

Esben

"Fremragende."

Henrik

"Fantastisk fortælling."

Bjarke

"Fantastisk."

Torben

"Var fuldstændig fanget ...!"

Line

"Kan ikke slippe bogen. Suget ind."

Martin

"Fantastisk velskrevet og medrivende bøger. Fantastisk indblik i vikingetiden."

Nona

"Pisse god bog."

Regitze

"Sikke en research."

Marius

"Elsker den."

Gitte

"Fængslende."

René

"Lige så spændende som første bind :-) !"

Stefan

"Underholdning i topklasse."

Rikke

"Fantastisk serie. Vi har brugt den som højtlæsning i vores sommerferie. Min store voksne søn tog med os sidste år, alene for ikke at gå glip af Jomsvikingen."

Susanne

"Den bedste vikingeserie, jeg har læst. Fuld af kamp på sværd, økse, snak og snedighed." 

Annette

"Det er en af de bedste, hvis ikke den bedste vikinge saga der er skrevet, kan kun anbefale den."

Annette

"Fantastisk livagtigt beskrevet."

Frank

"Den er virkelig spændende og kan varmt anbefales."

Jens-Erik

"Fantastisk."

Rikke

"En fremragende beskrivelse af togterne mod England."

Allan

”God underholdning, flot skrevet, fortalt i fantastiske billeder, STÆRKT.”

Birk

”Jomsvikingen er kanon.”

Alex

”Ganske enkelt: Tak for sagaen om Arnulf! Skønt at genfinde glæden ved læsning.”

Gitte

"Elsker sproget."

Pontus

"Endnu en fantastisk fortælling, som jeg kun nødigt ser slutte."

Helle

"Fantastisk historie."

Marianne

"Dem var jeg meget meget gevaldig tilfreds med."

Casper

"Jeg kan kun anbefale dem! Stor kompliment til Susanne Clod Pedersen. Du har simpelthen en skrivestil der får alle følelserne op i én."

Sina

"Vild." 

Claus

"Vildt spændende."

Randi

"Fantastisk bog og sprog."

Helle

”Fantastisk spændende læsning.”

Marlene

”Fantastisk serie.”

Maria

”Susanne skriver fantastisk.”

Helle

”Endnu en fængslende bog i serien.”

Per   

"Så afgjort anbefalelsesværdig, snyd ikke dig selv."

Stephen   

"Arnulf bog 1 og 2 har været frygtelig gode og medrivende."

Julie 

"Fantastisk."

Lasse

"Endnu en fantastisk historie om Arnulf."

Kristoffer

"Fantastisk efterfølger til Arnulf."

Kenneth

"Fantastisk bog."

Lene

"Fantastisk bog."

Torben

”Fremragende.”

Per

”Gribende historie”

Kent

”Fed fortælling.”

Dan

”Fremragende.”

Per

”Fantastisk bog.”

Thomas

”Historisk.”

Lisbeth

”Verdensklasse.”

Linda

"Supergod opfølger!"

Camilla

"Fantastisk detaljerigdom og sprog... Man sidder jo midt imellem dem!!"

Anne

"Fantastisk stort ordvalg. Poesi i uhøvisk sprog. Spændende. Den har det hele, især barbari." 

Eæon

"Fantastisk spændende, oplysende og medrivende."

Ulrich

"Fremragende og naturtro."

Connie

"Fem stjerner."

Bøgh

"Inden længe er man total opslugt. Fyldt med action fra første til sidste side, og når man vender sidste blad, tørster man allerede efter fortsættelsen. Fantastisk fortællesprog. Denne saga er min barndoms eventyrunivers på steroider, og skal have fem stjerner herfra."

Manja

"Igen må jeg rose forfatterinden for hendes grundige indsigt i vikingernes færd og liv. Igen var jeg med Arnulf."

Glennie

"I LOVE IT! Ham Arnulf er en skrapsak."

Kasper

"Tak fordi du holder historien i live med dine bøger."

Anne

"Skøn serie."

Maja

"Fremragende."

Connie

"Fem stjerner."

Mogens

"Sindssygt spændende."

René

"Fantastisk ... Til den sidste kaaamp."

Lars

"Endnu en fantastisk bog om Arnulf."

Henriette

"Fangende."

Sofus

"Fascinerende rejse tilbage til vikingetiden." 

Marianne

"Megte velskrevet."

Henrik

"Læs den."

Anders

"Kaster mig fluks over den næste i serien."

Cirkeline

"Længe leve hvalpen og hans blodring." 

Lars

                                               LÆSERNE MENER OM ODINSULVEN: 

 

"En fantastisk action præget historie som de fleste har slugt i én mundfuld."

Forn Sidr

"Spændende. Ægte vikingestemning. Levende sprog."

Lektørudtalelse

”Fantastisk læsning. Yndlingsbøger.”

Jim Lyngvild

"Wow mega spændende."

Jens

"Super spændende."

Stefan

”Det er en skøøøn bog. Super god, uhyre spændende og nervepirrende.”

Niicky

”Bu-hu-huu … Jeg har læst den foreløbigt sidste side i den ulideligt spændende Arnulf-saga og kan næsten ikke holde ud at vente på fortsættelsen. Jeg er virkelig imponeret.”

Charlotte

"Skynd dig. Jeg er færdig med Odinsulven og kan ikke vente på Fenrisfærd. Fantastiske bøger."

Steen

"Er godt i gang med Odinsulven, ikke til at slippe. Det skulle forbydes at udgive så spændende bøger med et års mellemrum eller mere, det er jo ikke til at holde ventetiden ud."

Lars

"Fantastiske bøger."

Jan

"Den er fantastisk."

Nanna            

”Har lige læst de 3 bøger og kan kun sige at jeg glæder mig helt vildt til nr. 4 så hvis man kan lide kærlighed – krig – voldtægt – bedrag – sammenhold – brodermord – og fuld fart på fra side 1 af så læs denne saga. Var helt opslugt. Tænker næsten dagligt på hvordan Arnulf og Toke klarer sig.”

Christian 

"Rigtig spændende læsning. Er lige ved at være færdig med Odinsulven og GLÆDER MIG VILDT til Fenrisfærd udkommer."

Jeanette

"Jeg er fan! Arnulf sagaen er fantastisk! 1000 tak for en dejlig oplevelse! Den bedste læseoplevelse jeg længe har haft."

Perry

"Er halvt igennem Odinsulven og glæder mig over hver side." 

Cliff

”Du er en storyteller af de bedste.”

Henrik

”En fantastisk bog du har begået, bedre end Jomsvikingen … så fed en serie, med sammenhæng hele vejen igennem … fantastisk er det ord der bliver ved med at komme til mig. Fantastisk univers, fantastiske karakterer ... bare fede fede FEDE bøger."

Kim

"Odinsulven indeholder al den spænding der skal til for at holde dig vågen i timevis til langt ud på natten. Arnulfsagaens 3 bind hvirvler dig ind i vikingernes verden på godt og ondt. Bedre bliver det ikke."

Sten

”Hvornår kommer næste bog? Jeg kan ikke vente :-)”

Heidi

”Fantastisk historie – bedste læseoplevelse længe. Svært at lægge fra sig. Elsker det ”Gammeldanske” sprog der er med til at give fylde til historien.”

Jørgen

”Du har drukket af digtermjøden. Har med stor glæde og læselyst læst de første 3 bind i Arnulfsagaen, Gudelæsning, for Odin hvor er det godt.”

Lars      

”Tak for hæsblæsende færd rundt i Europa hvor de 3 bind i 10 dage glubsk har ædt af min sommerferie … Ser frem til det fjerde bind … ”

Rasmus

”Spændende forfatter, bøger og idérigdom :-)"

Winnie

”Tusind tak for en dejlig oplevelse igennem bøgerne om Arnulf.”

Hans 

”Levende bøger.”

Jonni 

”Masser af action og dramatik.”

Rikke

”Tak for nogle spændende bøger i Arnulf sagaen. Det er næsten ikke til at vente.”

Kim

”Du skriver jo fantastisk.”

Per 

”Super gode bøger.”

Freddy      

”Kan næsten ikke vente til nr. 4 udkommer.”

Christian 

”Jeg glæder mig hver gang jeg tager bogen i hænderne. Men frygter også for når der ikke er flere sider. Du er bedre end Bernard Cornwell. Tak for en fantastisk historie.”

Søren

”Du skriver sublimt underholdende. Jeg er i næsegrus beundring - en af dine kæmpestore fans (og vi er rigtig mange!)”

Anette

”Tak for sommerens bedste læseoplevelse.”

Charlotte                             

"Er lige blevet færdig med Odinsulven og venter UTÅLMODIGT på den næste. Har sjældent læst så medrivende en bog (skulle da lige være de to første) og havde virkelig svært ved at lægge den fra mig."

Knud                                               

”Æv, sidste side i Odinsulven læst. Glæder mig usigeligt til Fenrisfærden.”

Johnny 

”Du er den bedste forfatter jeg endnu har læst og Arnulfs saga er den absolut uden tvivl og sidestykke fedeste bog jeg har læst og venter med længsel på den næste.” 

Jarnhoe

”Det er så levende og spændende læsning, at man selv føler at man træder ind i universet.”

Lars

”Indtil videre har alle bøgerne jo været helt fantastiske. Siderne forsvinder når man læser og Arnulf ”flytter ind”, og han bliver boende efter bogen er læst.”

Nikoline 

”Fantastiske romaner.”

Hans

 ”Gid du kunne skrive ligeså hurtigt som jeg kan læse :-)”  

Sonja

”De bedste bøger længe, de er umlige at lægge fra sig når man først er i gang med dem.” _

Henrik

”Intet mindre end genialt!”

Emil

”Fremragende.”

Erik

”Fantastiske bøger.”

Chris 

”Anbefales!!!! Glæder mig til næste bog i serien!!!!”

Perry

”En fantastisk skildring af vikingetidens helte.”

Mette

”Super saga, vikingetiden bliver til live igen. Kan næsten ikke vente på at den næste bog i sagaen kommer ud.”

Jan

”Dine bøger er bare så spændende og historisk korrekte … ”

Ole

”Mega bog.”

Christian

”Utallige togter og oplevelser sammen med Arnulf og Vagn Ågesøn. Og jeg håber og venter med længsel på mange flere :-D :-D Jeg er vild med Arnulf og Vagn og Frejdis og Toke og Svend Silkehår og Stanimir og Sturlaug og … ja jeg kunne blive ved :-D Tak for en fantastisk saga.”

Rikke

”Så skriv dog, ventetiden er lllaaannnggg.”

Christian 

”Odinsulven blev spist på 5 dage.”

Henning

”Tak for en fantastisk spændende rejse med Arnulf og alle venner og fjender. Fantastisk.”

Kirsten

”Super godt univers du har bygget op omkring Arnulf, hvor man let kan blive revet med, så det er svært at slippe bogen.”

Peter

”Er der nyt om Fenrisfærden? Jeg er godt oppe i 40’ erne, men har det som en 5 årig i november, som venter på juleaften. Tak for en fantastisk serie!”

Thomas

”Du har fået mig til at læse bøger igen.”  

Mathias

”Du har beriget vores vikingeverden med sådan en viden og inspiration, der får en til at føle, at man selv er en del af din bog. Alt det får mig som viking til at være stolt af mine rødder. En stor fan af Arnulf sagaen.”

Martin

”En fantastisk saga skrevet af en fantastisk kvinde.”

Petrea

”Er faktisk grunden til at jeg begyndte at læse bøger igen. Arnulf og hans eventyr er fantastiske.”

Emmy

”Det er de bedste bøger jeg har læst i mange år.”

Claus

”Kæmpe tak for bøgerne.”

Anja

”Fantastiske bøger.”

Louise

”Dejlig dejlig serie.”

Marie

”En super saga. Jeg nyder bøgerne. Medrivende sprog.”

Kate

”Dine bøger er kanon.”

Daniel

”Venter med længsel og spænding på den næste i rækken.”

Rikke

”Mener du, at vi Arnulfsfans må vente et helt halvt år endnu på Fenrisfærden? Det er den bedste serie om vikingetiden.”

Ken

”Jeg har med stor fornøjelse læst Arnulf.”

Anette

”Totalt yndlingsforfatter.”

Søren

”Venter spændt på Fenrisfærden.”

Michael

”Du har en fantastisk fortællekunst.”

Berit

”Åhhh, hvor jeg glæder mig, jeg sparer på mine bøger, må ikke læse for meget, men shit det er svært, vil helst læse det hele på en gang :-D”

Nona

”Venter i spænding på Fenrisfærden :-D :-D :-D”

Jan

”Alle jeg kender venter i spænding.”

Søren

”Glæder mig ubeskriveligt meget til Fenrisfærden, og til den næste og den næste og den næste og …”

Rikke

”Meget indlevende. Jeg glæder mig som et lille barn til at følge videre.”

Kent

”Super læsning. Billedligt skrevet.”

Nick

”De er utroligt gode og skrevet så man næsten kan lugte røgen og smage saltvandet fra deres togt. Har været mest til faglitteratur, men efter at have læst den første på en dag har jeg købt de to andre :-) ”

Mathias

”Fås ikke bedre. Man går som et lille barn, der glæder sig til juleaften, mens man venter på fortsættelsen. Så må man bare starte forfra og udfylde ventetiden."

Lars

”Glæder mig rigtig meget til Fenrisfærden! Serien er den bedste vikingehistorie!”

René

”Du skriver fantastisk.”

Pernille

"Total i orden." 

Jens

”Dine vers og ord er magiske og fuld af sejd. Jeg har læst bøgerne nærmest non-stop. Jeg frydes over dine fortællinger, så medrivende, oplysende, favnende, inddragende og spændende de er. Tusind tak for at have skrevet dem – jeg glæder mig som et lille barn til Fenrisfærden. Indtil da vil jeg drømme mig til Jomsborg, til at mødes med Arnulf og alle dine andre fantastiske karakterer.”

Gitte

”Jeg har aldrig været så tæt på. Jeg er sammen med Arnulf, når han er sammen med Vagn eller Frejdis. Jeg elsker dine fortællinger."

Anders

”Jeg vil hylde dine skjaldeevner!! For sikke en fantastisk saga om Arnulf du har gang i der!! Det er lige så man mærker ulveblodet krible helt ind under huden!”

Daniel 

”Verdensklasse!”

Bjørn

"Dine bøger er helt utrolige! Utrolig sammenflet af fiktion og fakta. Go on with it!!!"

Christian

"Jeg er dybt fascineret af du kan få bogen til at være så levende for os læsere. Så mange ord kunne skrives om hvor meget jeg værdsætter Arnulf sagaen. men tak er kun et fattigt ord."

Martin

”Nu har jeg siddet her og læst og flæbet i over en time!! Tårerne løber ubesværet og utællelige ned ad kinderne. Du trykker på alle de rigtige knapper!! Og så skriver du rigtig rigtig godt! Det blev til rigtig mange udråbstegn!!, men det må du leve med!! Du gør det fantastisk. Bliv ved!!!”

Klaus

”Hold da op, du kan da overraske os læsere gang på gang på gang. Drønspændende. En fantastisk historie.”

Martin

”Fantastisk bog kan ikke vente til den næste i rækken.”

Grethe

”Wow.”

Jens

”Rigtig godt skrevet.”

Åse

”Fantastisk læsning … mere mere mere … ”

Andreas

”Det er lidt ligesom at have feber når jeg venter på næste bog.”

Ysse

”Vente vente vente … vente vente vente …”

René

"Mesterværk, fantastisk saga med mange timers kanon underholdning samt indsyn i vikingeverdenen."

Peter

"Spændende, inspirerende og underholdende."

Anne-Marie

”Tak for en spændende og medrivende fortælling.”

Annemette

”Anbefales!”

Line

”Du formulerer så fantastisk.”

Ellie

”Har lige slugt hele serien.”

Simon

”Fantastisk serie.”

Casper

”En af de bedste skriverier omkring vikingetiden – så fantastisk livagtigt. Utroligt godt skrevet og med eminent historieforståelse.”

Kalle

”Stor fan af dine bøger. De bedste jeg har læst til dato.”

Sigurd

”Når jeg læser OM Arnulf – så ER jeg Arnulf! Når blodringen træder sammen – får jeg følelsen af kammeratskabet fra missionstiden på Balkan.”

Ove 

”Tro mig det er den bedste viking bog serie jeg har læst og jeg har læst mange bøger og serier om vikinger.”

Christian

”Rigtig spændende! Fem stjerner!”

Michelle

”Kan man trække vejret med så spændende en beretning ved Thors bål … nej, hil dig du gode skriverske.”

August 

”Fantastisk bog, kan ikke vente til den næste i rækken.”

Magnus

”Tak for en fantastisk saga!”

Carina

”Du har frarøvet mig min kæreste! Hun sidder og læser og er ikke til at komme i kontakt med.”

Rasmus

”Jeg fik hjertebanken af at læse, og det har jeg ikke prøvet før!”

Mathias

”Elsker dem.”

Kamilla

”Et tilfælde at jeg gik i gang med første bog i Arnulf sagaen, og jeg må sige jeg sjældent har læst en bog som fængede mig så meget, slugte hvert eneste ord og havde svært ved at lægge den fra mig, måtte simpelthen have både Jomsvikingen og Odinsulven som er skrevet lige så spændende, helt fantastisk godt skrevet, også de har været virkelig svære at lægge fra mig, og stor blev glæden da jeg opdagede at der findes en fjerde bog, den må jeg bare have fat i.”

Erik John

"Bedste i serien indtil videre."

Mads

"Fantastisk bog."

Michael

"Fantastisk og spændende."

Niels

"De første tre bøger opslugte mig fuldstændigt."

René

"Super spændende."

Karl

"Fem hjerter."

Jørgen

"Fantastisk historie."

Rikke

"Super."

Kay

"Er fuldstændig tryllebundet! Brage har smilet til dig!"

Søren

"Hej Susanne. Du skal vide at jeg har læst mange bøger i min tid. Og på trods af at jeg kun lige er blevet færdig med bind 3 i Arnulf sagaen, er jeg kommet til den konklusion at din serie om Arnulf, især bind 1 og 3, er de bedste bøger, jeg nogen sinde har læst. Derudover er jeg vanvittig imponeret over den måde, hvorpå du formår at opdigte en fiktiv historie, midt i så meget faktuel handling, og formår at trække så mange historiske personer med. Det må have krævet ENORME mængder research fra din side. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg har købt alle dine bøger om Arnulf, og hænger på til sidste bog. Tak for fantastisk underholdning!"

Nicolaj

"Mageløst god historisk spænding. Vilken research."

Gorm

”Super god.”

Charlotte

”Den bedste fortælling jeg nogensinde har hørt! Må guderne belønne hende stort.”

Jonny

”Er helt vild med dine bøger. Min mand som ellers ikke læser bøger er blevet glad for Arnulf. Vildt gode.”

Nikita

 ”Et spejlbillede af en svunden storhedstid – det er næsten som at være der selv.”

Lisbeth

 ”Denne serie SKAL læses.”

Jes

”Fantastisk bog.”

Jens

”Spændende og medrivende.”

Nolte

”Absolut fængslende klar anbefaling kan ikke vente på flere bøger i sagaen det håber jeg inderligt.”

Steffen

”Den er som de andre bøger, meget svær at lægge fra sig. Brutal og fængende.”

Jamie

 "Tidsrøver. På den gode måde."

Kent

"Kanon bog. Underholder hele tiden."

Ejnar

"Mesterværk, fantastisk saga med mange timers kanion underholdning samt indsyn i vikingeverden."

Peter

”Endnu en fantastisk fortælling om Arnulf. Jeg glæder mig til at starte den næste.”

Kristoffer

”Fantastisk bog.”

Christoffer

"Måske endnu bedre end de første!"

Thomas

"Fantastisk!"

Mikkel

"Fantastisk!"

Jesper

"Jeg sluger dem råt." 

Connie

"Tredje bind i Arnulf sagaen er slugt på rekord tid."

Merethe

"Absolut fremragende! Endnu en fantastisk bog i denne geniale serie."

Camilla

"Hooold da helt op!!! Det blir da bedre og bedre."

Anne Lothe

"Det er den bedste i serien indtil nu og det siger ikke så lidt! Glæder mig til fortsættelsen."

Mette

"Bravo bravo og atter bravo sikke et sprog hun har."

Marlene

"Man er underholdt fra først til sidst."

Connie

"Skrevet så man er der selv."

Glennie

"Vidunderlige bøger."

Tina

"Super spændende, dejligt at få indsigt i historiens vikingetid."

Ulrich

"Forfatteren har ord og rim i sin magt, stor historisk indsigt. Fantastisk medrivende."

Karin

"Min helt klart bedste boglige oplevelse i mange år."

Viggo

"Imponerende, spændende."

Eæon

"Jeg lapper Arnulf sagaen i mig."

Betina

"I mange år har jeg hverken læst eller hørt lydbøger, men Arnulf vækkede interessen igen. Jeg sluger dem råt. Til den sidste kamp."

Magnus

"Medrivende og fantastisk godt skrevet."

Michael

"Rent guld."

Kristoffer

"Virkelig medrivende."

Lone

"Læs den."

Anders

"Vild og voldsom i sprog opg fortælling. Er klar til næste bog i serien."

Marianne

"Nyder historien."

Henrik

                                         LÆSERNE MENER OM FENRISFÆRDEN:

 

”She is a fantastic writer and I highly recommend her to anyone 😊“

Alex De Luca, actor, director, producer

”Disse to bøger (Odinsulven og Fenrisfærden) er fantastiske. Vi får smæk for skillingen. Handlingen er yderst spændende, blodrød, filmisk, nærværende. Velskrevet som bare pokker. De to bind kan på det varmeste anbefales.”

Bogsyn.dk

"Endnu en medrivende roman med ægte vikingestemning og et levende sprog som passer til genren. Der er drabelige slagscener, overdådige festbord og heftig elskov."

Lektørudtalelse

”Hvilken færd!!! Jeg er stoltrevnende og eeelsker mine kloge, modige, hjertevarme, vildskabte forfædre, og takker dig fra mit hjertes dyb for at give dem liv og mig historie, som ingen andre kan gøre det. Ikke kun Odin men også dine læsere er godt underholdt! TAK. Du slår Shakespeare!”

Anette

”Fantastisk læsning. Det er fyldigt, digert og troværdigt, magisk stærkt og tankevækkende. Jeg må bukke mig i respekt for Susanne Clod Pedersens pen som igen med sin kraftpræstation af ordflom har imponeret mig.”

Dennis

”Pragtfuld serie.”

Mia

”Noget af det bedste, jeg har læst.”

Mikkel

”Jeg er så glad for at jeg fandt vej til dine bøger. Det har givet mig læselysten tilbage. Du er jo bare intet mindre end fantastisk til at skrive.”

Maria

”Fantastisk bog! Hvornår udkommer Blodringen?”

Lasse

”Den bedste fortælling jeg har læst i årevis. Jeg har ikke ku slippe Fenrisfærden siden den kom i går. En uforlignelig historie!!! Virkelig en fantastisk historiefortæller. Godt gået. Fenrisfærden er også et mesterværk. Hvornår udkommer Blodringen? Læs Arnulf sagaen!!!”

Perry

”Hendes bøger er suveræne.”

Kim

”Tak for nogle fede timer i selskab med dine bøger.”

Tommy 

”VIIILLLD med dem!”

Karina

”Jeg har sjældent oplevet en forfatter, der i den grad får mig til at føle, at jeg befinder mig i en anden tid. Fortælling, sprog og universets indre logik spiller fuldstændigt.”

Drude

”Fantastisk gode bøger.”

Sonja

”Helt vild med Arnulf sagaen.”

Hanne

”Min yndlingsforfatter.”

Ellie

”Fantastiske bøger.”

Spire 

”Er vild med dine Arnulf bøger.”

Brian

”Du er blevet min yndlingsforfatter, så du skal ikke holde dig tilbage med hensyn til flere Arnulf bøger.”

Henning 

”Waow … Svært god bog findes næppe lige.”

Nanna

”Du skriver simpelthen så godt. Man lever sig virkelig ind i familierne. Stor ros.”

Bjørn

"Tak for 4 fantastiske bøger."

Henrik

"Tak fordi du skriver!"

Irene

”Lige blevet færdig med Fenrisfærden … igen en fantastisk bog … læset på 5 dage … satme for fed … kan næsten ikke vente til den næste kommer … tak.”

Kim

”De bedste bøger jeg har læst!! Glæder mig til Blodringen!!”

Flemming

”Fremragende.”

Charlotte

”Fantastiske bøger.”

Torben

”En supergod serie.”

Berit

”Jeg hører, at Arnulf sagaen er ved at omvende folk til litteraturen.”

Jens

”Man bliver fuldstændig optaget.”

Signe

”Du skriver sindssyg godt!”

Jeppe

”For helvede! Det er toppen af poppen!”

Erik

”De er sindsyg gode!”

Carl

”Ingen bøger har fanget mig som denne serie.” 

Nona

”Fantastisk! Har læst snart sagt alt om vikinger og er sjældent grebet, som jeg er af Arnulfs saga. Tak. Skynd dig at skrive den næste færdig. Kan slet ikke vente.”

Frank

”Lov mig én ting! Aldrig at holde op med at skrive om Arnulf!”

Søren

”Jeg sluger dem.”

Ole

”Jeg er helt væk. Det er fremragende.”

Bertil

”Det er nogle helt fantastiske bøger.”

Gert

”Frygtelig underholdende og velskrevet.” 

John

”Jeg er lige blevet færdig med Fenrisfærden. Nu har jeg Arnulfstinenser igen. Hvornår udkommer Blodringen?”

Kasper

"De er SÅ fantastiske!"

Desiré

"Den bedste fortælling jeg har læst i årevis."

Mads

”Tak for virkeligt gode læseoplevelser.”

Gerd og Curt

”Dine bøger om Arnulf bliver slugt, så snart de udkommer. En stor fornøjelse at læse og fantastisk godt researchet.”

Anette

"Jeg har stort set læst alt der findes om kriger (viking) også udenlandske bøger. Arnulf er helt klart den bedste i den genre."

Christian

"Jeg er i gang med at tygge Fenrisfærden, og det går over stok og sten. Hold da op, hvor er jeg bare blevet fanget (igen)."

Birka

"Fantastisk fortælling, Arnulf, fortjener at komme ud til nær og fjern."

Tim

”Den var ventetiden værd.”

Gertrud

”Super gensyn med Arnulf.”

Benjamin

”Super ligesom de andre.”

Torben

”Fem hjerter.”

Johnny

”Jeg vil gerne takke dig af hele mit hjerte for dine bøger.” 

Lene

”Tusind tusind gange tak. Jeg har grint og grædt. Stille kunne jeg ikke sidde. Elsker elsker elsker.” –

Gitte 

”Vildt god.”

Claus

”Uuuh. Mega god. Vil have mere!”

Linda

”Den serie burde være en hovedhjørnesten i vores selvopfattelse.”

Kim

”En stor tak for rigtig god underholdning, men ikke mindst undervisning. Du skriver fantastisk. Jeg søger ofte om historiske begivenheder på nettet efter at du har berettet om dem.”

Gitte

”Så god som forventet. Godt gået endnu engang. Glæder mig til Blodringen.”

Casper 

”Arnulf er den mest gennembearbejdede bog jeg har læst og jeg elsker det og ved jeg ikke er den eneste der har det sådan.”

Janus

”De er geniale!”

Mette

”Jeg elsker dem.”

Birgit

”Det er nok den bedste bog i Arnulf sagaen, som jeg har læst.”

Per

"Fremragende.”

Lasse

”Jeg holder meget af den måde Susanne formulerer fortællingen på. Og er stadig meget nysgerrig på, hvad livet bringer Arnulf og hans skæbnefæller!! En fantastisk fortælling.”

Lene

”Fem hjerter. Spændt på Arnulfs næste eventyr.”

Bob

”Kan varmt anbefale denne serie.”

Allan

”Ubetinget bedste serie.”

Charlotte

”Arnulf er min helt.”

Birthe

”Tak for nogle fantastiske timer med Arnulf.”

Pia

”Så ægte at det giver en klump i halsen.”

Tanja

”Noget af det bedste læsning!”

Tommas

”Mega fed saga. Super godt skrevet.”

Nick

”Vil varmt anbefale denne pragtfulde og velresearchede romanserie om Arnulf og de andre stærke karakterer skabt af Susanne Clod Pedersen. Vi er helt inde under huden på ædle og grumme krigere, konger og vølver.”

Marie

”Den eneste forfatter der kan skrive samtaler så man tror hun har været der…”

Freya

”De bliver legendariske i dansk vikingefortælling.”

Kim

”Man bliver åndeløs af spænding. Så medrivende, at bøgerne giver én de vildeste vikingeoplevelser under læsningen, og bagefter efterlader læseren med en ubændig længsel efter næste bog.”

Sonja

”En rigtig god historie glæder mig til Blodringen.”

Bjarne

”Den bedste saga jeg nogensinde har læst.”

Ysse

”De er fantastiske.”

Gitte

”Helt fantastisk!! Som de foregående. Kan ikke vente på Arnulf stævner ud igen.”

Stephane

”Fantastisk fortælling.”

Line

”Som altid virkelig spændende. Jeg glæder mig allerede til den næste bog udkommer.”

Jens-Erik

”Super godt.”

Karl

”Storartede bøger.”

Camilla

”De er simpelthen ikke til at lægge fra sig. Jeg glæder mig til den næste.”

Jack

”Spændende, blodig og meget velskrevet.”

Lisbeth

 ”Tak for dine bøger om Arnulf. Er lige blevet færdig med Fenrisfærden. Jeg er 83 år, så du har ret, det er ikke for børn.”

Herdis

”Det er umuligt at stoppe med at læse, det er så spændende.”

Else

"Er ivrig læser. Du skriver vildt godt. Har læst alle bøgerne i Arnulf sagaen venter spændt på nr. 5."

Tonny

"Super gode bøger."

Thomas

"Hold da op, de er spændende, detaljerede og velskrevne."

Dorthe

"Uha det er bare nogle fantastiske bøger."

Bente

"Fantastisk bøger."

Ronni

"1 million tak for Arnulf sagaen 😊"

Trine

"Vanvittig god."

Heidi

”Tak for nogle fantastiske bøger, som griber en med storm. Har netop afsluttet Fenrisfærden og kan slet ikke vente på Blodringen.”

Helle                                          

”Tak for nogle fantastiske bøger, som griber en med storm. Har netop afsluttet Fenrisfærden og kan slet ikke vente på Blodringen.” - Helle  

”Intet mindre end FANTASTISK. Måske den bedste bog i serien indtil nu.”

Karsten

”Endnu en spændende og livligt fortalt historie. Stor ros til forfatteren.”

Siri

”Susanne formår som få at skrive så indlevende en historie, at man føler man er vidne til de hændelser der sker i bogen. Man er med i fylkingen, man føler frænders lidelser, man mærker mandsmod og frygt, blodet og sejren. Ganske enkelt en fantastisk bogserie.”

Michael

”Så spændende og velskrevet, at det er som om man er ved Arnulfs side.”

Pia

”Udover at det er vildt spændende at følge Arnulf og hans færden blandt høj og lav, er det også en fantastisk indføring i vores historie. Jeg venter med længsel på næste bog!”

Lars

”Arnulf er en serie der kan måle sig med de bedste vikingebøger. Og overgår dem alle.”

Kim

”Ganske enkelt det bedste og mest levende jeg har læst. Kunne uden tvivl også blive til den mest sete tv-serie nogensinde!!!!”

Rene

”Arnulf sagaen er en fantastisk historie hvor man hele tiden higer efter mere. Bøgerne er skrevet på en måde så man virkelig lever sig ind i dem, og føler man står sammen med Arnulf i alle hans oplevelser og hans Blodring i kampens hede.”

Ronni

”Bedste vikingesaga nogensinde. HÆSBLÆSENDE, SPÆNDENDE.”

Lars

”Elsker den saga! Tiden går i stå og forsvinder fuldstændigt fra omverdenen, når jeg åbner bogen og træder ind i Arnulfs saga. Bliver fysisk forpustet, når man rives ind i de vilde kampe. Jeg er fan!”

Nathalie

”Arnulf sagaen er supergodt og medrivende skrevet og researchet af forfatteren og kunne blive nogle fantastisk spændende film og tv serier.”

Uffe

”Fantastisk research og sindsrivende spændende.”

Gitte

”Det er mange år siden jeg sidst har læst noget der i den grad går ind under huden på mig som denne saga.”

Anna

”En vild tur gennem de gamle sagaer i hælene på Arnulf.”

Eddie

”Utroligt spændende, fangede mig fra første side.”

Allan

”Man er åndeløst til stede i kamp og kærlighed.”

Ove

”Jeg elsker bøgerne.”

Sanne

”Jeg læser normalt kun historisk dokumentar, men den her er over al forventning, jeg kan ikke slippe den, når jeg først kommer i gang bliver jeg suget ind i bogen, jeg elsker den måde den er skrevet på. ”

Henrik

”Får mig virkelig til at ønske at jeg stod ved Arnulfs side i blodringen.”

Pontus

”De bedst bøger jeg nogen sinde har læst.”

Christian

”Utroligt spændende læsning og en fornøjelse at se vikingernes gerninger og færden blive vækket til live på smukkeste historiske vis.”

Merethe

”Stærkt vanedannende og medrivende saga.”

Søren

”Meget svær at lægge fra sig, man lever sig helt ind i historien.”

Per

”Forførende og medrivende saga.”

Niicky

”Aldrig har jeg følt autenticitet og nærvær så meget, som med bøgerne om Arnulf.”

Carsten

”Utrolig spændende og velskrevet. Den trænger sig ind under huden og er umulig at slippe.”

Gitte

”Den bedste saga nogensinde skrevet om vikingetiden.”

Jon

”Hele Arnulf sagaen tryllebinder fra første sætning. Susanne Clod Pedersens fortælleevne er et studie i virtuos sproghåndtering og malerisk billedskabende.”

Perry 

”Sindsygt spændende, mærker selv vikingeblodet rulle i årene og i sindet.”

Elly

”Glæder mig til de næste 100 bøger om Arnulf.”

Christian

”Læser Arnulf sagaen med stor fornøjelse.”

Jesper

”Virkelig god.”

Charlotte

”Blev totalt revet med. Super godt skrevet.”

Verner

”Fantastisk fortælling som de 3 forrige bøger i sagaen. Klart en anbefaling for alle der elsker en fængslende fortælling.”

Robert

”Elsker dine bøger især Arnulf 😊 Selv Bernard Cornwell og Robert Low skal slibe sværdene for at følge med 😊 Hilsen fra en kæmpe fan.”

Lasse

”Har lige afsluttet Fenrisfærden for tredje gang. Tak for en god serie.”

Kalle

”Tak for en helt igennem fantastisk fortælling. Jeg har så stor respekt for dit forarbejde og fordybning i vikingetiden. Glæder mig afsindigt til fortsættelsen.”

Henrik

”Vild.”

Claus

”Hver gang der kommer en ny bog er jeg tabt for omverden. Må bare have næste linje med, indtil sidste linje i bogen. Den er bare så svær at lægge fra sig.”

Irene

”Fantastisk fortælling.”

Martin

”Min søn, som ALDRIG læser bøger, fik lov til at låne Arnulf, og nu er han solgt 😊 ”-

Janni

”Fantastiske bøger.”

Mikkel 

”Du er en fantastisk forfatter.”

Jørgen

”Tak for Arnulf.”

Christian

”Jeg er virkelig imponeret over den måde du går til materialet på… Er historielærer og ved hvor svært kildematerialet kan være.”

Else

”Skønne bøger.”

Lilian

”Super bog.”

Jens

”Du skriver simpelthen fantastisk.”

Line

”Som så mange andre er jeg og min kone kæmpe fan af Arnulf sagaen. Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse” 

Henrik

”Jeg er lige blevet færdig med Fenrisfærden og kan ikke vente til næste bog. For mig er Arnulf sagaen bare lige startet. Så håber du bliver ved med at ride på bølgen! Vi kan nemt klare 5 bøger mere!”

Jannick

”Jeg sætter mig helt ind i Arnulfs liv som havde man en tidsmaskine og fulgte ham. Min favorit saga. Er endnu engang på vej gennem alle bind, jeg har slet ikke lyst til at kaste mig over andet.”

Thomas

”Sindsyge spændende bøger – kan varmt anbefales, men pas på man har svært ved at lægge dem fra sig.”

Mette

”Fantastisk bogserie, vil bare have mere!”

Emma

”Det er de fedeste bøger jeg har læst. Glæder mig til at se hvad der sker i fremtiden.”

Jens

”Utrolig god fortælling!”

Betty

”Super god bog. Er der nogensinde en bogserie som har fortjent at blive til en tv serie på mange sæsoner, stort budget osv. så er det Arnulf sagaen. Kan kun anbefale at læse Arnulf, man kan ikke lægge de bøger fra sig.”

René

”Vanvittig god.”

Heidi

”Odin ville føle sig underholdt.”

Marlene

”Jeg elsker dine bøger.”

Claus

”Stor fan.”

Alexander

”Tak for en skøn læsesommer.”

Pia

”Er syg efter den næste. Du skriver FANTASTISK.”

Chris

”Det er den bedste serie jeg har læst.”

Jimmy

”Stor tak for Arnulf.”

Christian

“Tak for din fantastiske serie om Arnulf.”

Lone

”Jeg har med stor glæde læst hele serien. Dine bøger er så fængslende, at de er umulige at lægge fra sig. Stærkt vanedannende. Bliv endelig ved.”

Jack

”Virkelig velskrevne og spændende.”

Elfie

”Tak for mange timer med dine spændende bøger. Jeg håber du bliver ved med at finde inspiration til den slags bøger.”

Henrik

”Det er en fantastisk serie. Man kan ikke stoppe med at lytte. Glemmer helt tid og sted.”

Torben

”Romaner som sluges med stor lyst. Tak for den fine underholdning og læring.”

Bjarne

”Vi takker for en dybtfølt indlevelse i vikingernes verden.”

Line

”Elsker din bøger om Arnulf og har læst dem alle.”

Thomas

”Vild med Arnulf.”

Michael

”Er kæmpe fan og glæder mig til at læse videre i serien.”

Nathalie

”Arnulf sagaen er de bedste bøger jeg har læst!”

Bo

”En af de bedste serie bøger jeg har læst i mange år. Man bliver bare suget ind i historien.”

Anders

”Super underholdning.”

Carsten

”Man kommer til at savne Arnulf i familien når en bog er færdiglæst.”

Marie

”Enormt spændende og meget medrivende bøger. Ville være en perfekt serie til HBO.”

Søren

”Imponerende godt skrevet, man skulle tro du selv har være med.”

Flemming

”Du skriver helt, helt fantastisk. Jeg tror de fleste har fældet tårer til film, men aldrig har jeg gjort det i en bog. Før nu. Først i Odinsulven, og her blev jeg helt forpustet i kampscenen med S – helt vildt og så en tåre igen i Fenrisfærden. Fantastisk læsning og et must read for alle der er til vikingesagaer!”

Morten

”Godt skrevet og fantastisk ordvalg.”

Jørn

”Ubeskrivelig spændende og medrivende.”

Gertie

”Det er nogle helt igennem fantastiske bøger du har skrevet. Din evne til at flette allerede nedfældet historie med et gribende fiktionelt univers er en skøn måde at få vakt nysgerrigheden på vores forhistorie. Jeg gik jo nærmest i panik da Fenrisfærden sluttede.”

Morten

”Fantastisk og fængslende fortælling.”

Anders

”Fantastisk historie.”

Birgit

”Den bedste bog i Arnulf sagaen, spændende fra start til slut … der MÅ komme mere … Tak.”

Tommy

"Susannes univers bliver bare bedre og bedre ... HELE tiden!!!" 

Peder

"Fantastisk spændende."

Jette

"En rigtig spændende fortælling."

Rikke

"Mere!!"

Sven

"Umådelig spændende! Gribende! Fantastisk skrevet!"

Sofie

"Rendyrket fornøjelse og helt i top."

Peter

"Klasse."

Rasmus

"Fremragende."

Lasse

"Vil ha mere, VIL HA MERE."

Stephen

"Fantastiske bøger, det har været en vidunderlig rejse."

Steen

"Levende og velskrevet."

Leif

"Det er fantastiske bøger."

Sussi

"Jeg er vild med sagaen."

Peter

"Intet over."

Per

"Tak for historien om de nordiske vikinger."

Ulrich

"Har ikke læst eller hørt om en vikingebog som bare er i nærheden af denne serie. Håber snart der kommer en fortsættelse."

Annette

"KANON."

Bjørn

"Utrolig spændende fortælling."

Glennie

"Fantastisk."

Ulla

"Forrygende."

Thomas

"Super god, spændende, kulturel, stort ordforråd på kvad fra vikingetiden med barske uhøviske mænd."

Eæon

"Fantastisk."

Martin

"Fantastisk igen ... Til den sidste kamp."

Lars

"Fantastisk serie."

Per

"Super fed bog."

Kasper

"Simpelthen en genial serie!"

Michael

"Nervepirrende."

Charlotte

                                                    LÆSERNE MENER OM BLODRINGEN:

 

”For læsere af vikingeromaner med bid. Spændende og velresearchet med et helt særligt vikingemål, der passer godt til de drabelige beskrivelser af kamp og kærlighed. Arnulf-fans får hvad de forventer. En gedigen vikingesaga, der kan læses af både unge og voksne.”

Lektørudtalelse

”Atter engang blev jeg fra starten fanget af handlingen. Næsten som at være der selv. Skønlitteratur, når det er bedst. Jeg har fanget mig selv i, næsten at glemme at trække vejret. Det må være det, man kalder ”åndeløs spænding”.

Bladet Vølse

"En tekst, hvor der leges og males og hekses og trylles SÅ kapitalt med det danske sprog. Den måde, du skriver på er så fuldstændig forrygende og på en måde, som ingen andre formår. Der er SÅ meget smæk for guldmønterne, at jeg har måttet installere firepunktplanseler på stolen. Det er en brølende, bragende og brændende tekst. Jeg er glad på dine vegne over, at du endnu engang har formået at præsentere en omgang ”Rach Five”. Jeg er totalt udmattet hver eneste gang. Pheeewww…vand!” 

Bent Otto, indlæseren af lydbogen

”Det er den bedste bogserie i meget lang tid. Jeg er bjergtaget.” 

Ayla

”Er kommet til at gå i gang med 3. gennemlæsning. Du har begået et mesterværk. Kan dårligt vente på Kongestormen.” 

Janus

”Endnu engang formår du at hive mig med helt ind i historien, hvor man næsten mærker hvert sværdhug og kampråb, og man står lige der i gruppen af vikinger for at kæmpe for familie, frænder og guder. Glæder mig allerede til Kongestormen.”

Brian

”Fantastisk og fængslende, spændende, stemningsfuld.”

Nanna

”Indtil nu er dette nok din bedste bog.”

Ulrich

”MERE!!! Blodringen er en fuldendt eventyrberetning. Du formår virkelig at fange læseren!!! Den var så fængslende, at jeg vågnede i nat for at læse den færdig.”

Perry

”Vildt begejstret.”

Fie

”SMUKT!!!!! Ord er fattige … tak.”

Nicolai

”Aldeles forrygende, og man sidder helt udmattet og blæst bagover efter endt læsning!”

Anette

”Så er bog 5 ”Blodringen” læst og som altid en fængende bog, som man bare slet ikke kan lægge fra sig! Det er den mest fantastiske serie om vikinger, jeg nogensinde har læst. Jeg kan slet ikke vente til sjette bog bliver færdig 😊 ”

Merethe

”Fantastisk er en fattig beskrivelse for hvor meget jeg holder af Arnulf.”

Sigurd

”Spændende bøger hvor man ikke er i tvivl om at de historiske facts er på plads.”

Jørgen

”Hold da fast, du sætter nye og højere mål hver gang.”

Peter

”Supergod serie. Tusind tak for underholdningen. Jeg ville bare ønske at du skrev lidt hurtigere, så jeg bare kunne ”æde” Kongestormen også.”

Martin

”Jeg elsker dine bøger. Man bliver trukket ind i historien, og føler næsten, man er til stede og står og ser på.”

Jack

”Hold KÆFT en god serie, du har skrevet! Jeg er fuldstændig opslugt. Det er uden tvivl en af de bedste vikinge-bogserier, der er lavet og efter mine mening kan den sagtens konkurrere med serier som f.eks Harry Potter, Ringenes Herre og Game Of Thrones.”

Andreas

”Hele serien om Arnulf er så god.”

Nicolai

”Hvis man sætter sig ned med Arnulf får man ikke lavet mere den dag.”

Lissi

”Tak for den gode underholdning. Dine bøger om Arnulf bringer glæde samt en masse timer med tanker. Glæder mig til kommende bøger fra din hånd…”

Tina

”Du fortjener al respekt fra mig. Jeg elsker dine bøger, kan ikke vente til den 6. bog. Tak.”

Sebastian

”Det er i den grad en fængslende fortælling om Arnulf. Jeg var fanget af historien fra første side.”

Kim

”Vil bare lige sige, at min mand er total væk, når han læser dine bøger.”

Tina

”Velskrevet litteratur af den allerbedste slags.”

Søren

”Super velskrevede.”

Mathias

”Det er næsten umuligt at finde en bog man gider læse bagefter. Hos mig går der op til en måned før Arnulf er nogenlunde ude af blodet og jeg er klar til en anden forfatter.”

Anna

”Den serie er perfekt. Håber den kommer som serie på film. Det har den fortjent.”

Thomas

”Jeg er vild med dine Arnulf bøger.”

Kirsten

”Wauw, hvor er dine bøger velskrevne!”

Pia

”Fantastisk læsning.”

Lotte

”Kan næsten ikke vente til Kongestormen udkommer. De jomsvikinger og deres frænder gnaver sig under huden. Glæder mig vildt.”

Lis

”Tusind tak for nogle fantastiske bøger, jeg både læser og hører dem.”

Emil

”Har med stor fornøjelse læst om Arnulfs eventyr.”

Henrik

”Fantastisk fortælling.”

Lise

”Din bogserie om Arnulf er fantastisk og fængslende.”

Michael

”Jeg har slugt alle dine bøger.”

Birger

”Hvis nogen fortjener at blive verdenskendt så er det dig og Arnulf.”

Line

”Arnulf fortjener bestemt at blive verdenskendt.”

Susanne

”Få nu lavet den Arnulf film.”

Lars

”Fantastisk dejlig og velskrevet serie.”

Jette

”Den skulle filmatiseres.”

Merethe

”De skulle være super gode, min stedfar har læst dem! Og han er så glad for dem at jeg ikke må låne dem, tænk nu hvis der skete hans børn noget!” 

Rikke

”Som forfatter er det altid rart at have nogle andre forfattere at spejle sig i. Nogen man ser op til, nogen hvor man tænker: Wow, sådan der vil jeg gerne kunne skrive! Sådan har jeg det med Susanne Clod Pedersen og hendes Arnulf bøger. Jeg kan læse dem om og om igen, jeg bliver aldrig træt af dem. Hun skriver så levende, så ægte, det er fuldstændig som at være der selv.”

Line

”Jeg bliver simpelthen bare nødt til at takke dig! Aldrig har jeg være så godt underholdt af hverken bøger, film eller serier som dine bøger om Arnulf! Jeg har læst de første bøger 3 gange og jeg bliver lige meget revet med hver gang! Og jeg sad med tårer ned ad kinderne til sidst i Blodringen og jeg hungrer efter Kongestormen. Jeg er også kæmpe fan af serien ”Vikings” men den er jo direkte tam sammenlignet med dine bøger! Jeg håber inderligt at bøgerne kommer ud i hele verden og der bliver lavet en lang og fed serie ud af dem. Så kan Game of Thrones godt pakke sammen. Igen mange tak! Og må der komme uendelig mange flere bøger i Arnulf sagaen.” -

Emil

”Er i gang med Blodringen, og bogserien er noget af det bedste jeg længe har læst. Har ikke kunne slippe dem igen.”

Jamie

”Det er en fantastisk bog. Susanne formår at skrive en roman der i bund og grund er en actionroman, men ikke går på kompromis med sproget. Man fornemmer den vældige research der ligger bag.”

Rasmus, boghandler

”Jeg ELSKER Arnulf sagaen.”

Mikael

”Det eneste du skal er at skrive, skrive, skrive og aldrig stoppe.”

Frank

”Jeg bøjer mig i støvet for dine færdigheder med en fjerpen. Nu mangler vi bare at resten af jordens befolkning får øjnene op for Arnulfs fantastiske verden.”

Søren

”Fantastisk som man indlever sig i bøgerne om Arnulf, glæder mig vanvittigt til Kongestormen udkommer. Dine bøger vækker en indre viking i mig TAK.”

Leif

”Klasse.”

Rasmus

”Fremragende.”

Lasse

”Fantastisk bog.”

Lotte

”Tak for en fantastisk fortælling om Arnulf.”

Klaus

”Hold nu fast dine bøger er gode! Det er helt vildt hvordan man bliver suget ind i bøgerne og ikke kan slippe igen. Det sprog, de ord og forklaringer du bruger er helt vildt fede og gør det så spændende at læse. Glæder mig helt vildt til at følge Arnulf videre i Kongestormen.”

Mille

”Jeg vil gjerne takke deg for Arnulf bøkene. Jeg har nu hørt den 3. på kydbok og jeg bare elsker dem og sproket i dem. Helt vidunderligt. Jeg elsker at det hele er gjennemsyret av moralen i Hávamal.”

Nille

”Det kan godt være at svenskerne har jan Guillou og Arn. Men vi danskere har dig og Arnulf. Og ved Thor du skriver fantastisk. Tak for at du har begået denne historie om Arnulf.”

Lasse

”Sproget elsker jeg, der er udtryk og vendinger der gør bøgerne helt fantastiske og særegne, på linje med Tolkiens univers. Jeg tror på personerne fordi du giver dem liv, og viser både deres svagheder og styrker.”

Peter

”En skøn blanding af action og højt litterært håndværk.”

Rasmus

”Jeg er Arnulf’s tro følgesvend, i krig, fred og kærlighed. Det er aldrig kedeligt at være i hans selskab.”

Susanne

”Fængslende fra første til sidste side, i både ord og handling! Som at være der selv.”

Henrik

”Arnulf er rent guld. Den perfekte blanding af spænding, store slag og uendelig kærlighed. Tak for mange gode timer i selskab med din fantastiske ulv.”

Sanne

”Arnulf sagaen er den bedste fælle i kampen mod den til tider trivielle hverdag. Jeg glæder mig altid til den næste bog.”

Morten

”Arnulf er stærkt vanedannende. Ulven bider sig fast, kryber ind under huden og bliver der for evigt.”

Mirjam

”Et mesterværk i særklasse. Den rummer alt på en gang. Fyldt med fakta, spænding, mm. Denne historie skulle laves som en tv serie og den ville overgå the viking på alle måder. Historien har taget mig med storm og er blevet et nyt liv for mig. Hold kæft jeg kan se Arnulf Ulveblod så meget i mig selv på godt og ondt. Vi har jo alle vores små og store kampe.”

Peter

”Arnulf sagaen er den bedste film der endnu ikke er blevet filmatiseret. Den er så levende beskrevet at man kan smage, lugte, høre og se alt for sit indre øje.”

Heidi

”Et eventyr man ikke kan give slip på. Arnulf er det ypperste indenfor vikingegenren.”

Perry

”En fantastisk historie og noget af det bedste jeg har læst af vikingesagaer og jeg åd simpelthen den ene efter den anden. Så spændende og medrivende, at man føler man selv er med. Husker ikke jeg har fældet en tåre i en bog før, men i Odinsulven skete det et par gange. Hvis man er til vikingesagaer er Arnulf sagaen et MUST.”

Morten

”Man kan næsten smage og dufte den ægte vikingehistorie i Arnulf.” 

Marianne

”Arnulf har bjergtaget mig. Føler spændingen helt ind under huden. Jeg ER Arnulf, jeg lever og ånder i tiden og i oplevelserne.”

Irene

”Arnulf sagaen er en af de største historier og bedst skrevet vikingesaga som jeg har læst.”

Christian

”Spændende og ikke til at slippe. Stærkt vanedannende.”

Lita

”Intet mindre end storslående.”

Michael

”Fantastiske historier og medrivende oplevelser! Arnulf sagaen rammer alle følelser på spektrummet!”

Bo

”At følge Arnulf gennem livet giver en et storslået indblik i historien og livet som viking. Når Arnulf kalder sin blodring til den sidste kamp er det ikke skrællingeskrål man hører, men derimod Fenrishyl!!!”

Ronni

”Arnulf er en super spændende fortælling, man lever sig ind i historien.” 

Benjamin

”Helt utrolig læsning, jeg har ikke kunnet slippe bogen et øjeblik, det bliver bare mere og mere spændende.”

Peter

”Intet over, intet ved siden af – ganske enkelt den mest formidable og berigende fortælling nogensinde.”

Merethe

”Sagaen om Arnulf er en fantastisk beretning om venskab, vovemod, kærlighed og eventyr. Historien fremføres i et meget levende og alsidigt sprog der skaber tydelige billeder på nethinden. Tiden er autentisk gengivet og sprog og billeder bliver dermed en samklingende ramme for en episk fortælling. Tager man med på eventyret, skal man blot være forberedt på at bogen er meget svær at lægge fra sig, og når den er læst til ende synes man der er umådeligt langt til næste bind og næste eventyr.”

Peter

”Storslået fortælling, føler sig ung igen når man begiver sig ind i disse mesterværker.”

Bente

”Hver eneste gang bliver jeg åndeløs af spænding, af frygt og af sejrsglæde. Jeg kan næsten ikke vente på fortsættelsen.”

Sonja

”Jeg har mærket Arnulf helt ind under huden. Ikke så få gange har jeg lagt sagaen fra mig for ikke at læse den for hurtigt. Til den sidste bog. Tak.”

Jens

”Arnulf bringer os tilbage til vikingetiden, fortalt så levende at jeg tydeligt kan se scenarierne for mine øjne…Til den sidste kamp.”

Lone

”Underholdende læsning på et højt plan med stor dybde – jeg ER tilbage i min barndoms vikingeland igen med det samme at bøgerne med Arnulf åbnes - kongelæsning.”

Søren

”Arnulf, vi følger dig til den sidste kamp!”

Birka

”Elsker historien om Arnulf og hele det univers du har skabt omkring ham. Medrivende og levende.” 

Sigrid

”Sjældent har jeg været så afhængig af en bogserie, historien er levende, farverig og fantastisk læsning, man kan ikke lægge bogen fra sig når man først er i gang.”

Kiljan

”Aldrig har jeg læst en så medrivende bogserie, og skulle noget dansk nogensinde laves til en tv-serie så er det Arnulf sagaen. Det er ganske enkelt det bedste jeg nogensinde har læst.”

Rene

”Jeg har læst samtlige bøger i Arnulf sagaen, eller rettere slugt dem, var nødt til at rationere dem, da de ellers blev læst for hurtigt. Går og glæder mig til næste bind, håber jeg kommer før manden til at læse, gyse, nyde og fryde mig.”

Fie

”Jeg har ALDRIG læst en mere medrivende og virkelighedstro fortælling om vikingernes liv og kamp end Arnulf sagaen. Du fortæller simpelthen utroligt fantastisk godt og man føler man lever side om side med Arnulf.”

Frank

”Arnulf har vundet mænd og kvinders kærlighed. En vikingesaga, hvor pennen føres fast og sikkert igennem historien vingesus, hvor hjerne og hjerte begaves fra ende til anden. ”

Camilla

”At læse Arnulf er som at blive revet ud af 2019 og sat ind i vikingetiden…fænglende og spændende historie. Kan KUN anbefale den.”

Nicolai

”Historien om Arnulf er så fantastisk og føles så ægte, at hvis der fandtes tidsmaskiner, var jeg rejst tilbage til vikingetiden i håb om at møde ham!!”

Mads

”Du beriger mit og mine børns liv med din fantastisk og billedlig skrivemåde i Arnulf bøgerne.”

Niicky

”Du skriver så levende at jeg er med hele vejen. Jeg har ikke tid til andet når jeg læser om Arnulf og hans bedrifter.”

Nona

”Dit vidunderlige sprogbrug er lige så fængslende som dine fortællinger. ”

Loke

”Beskrivelserne i dine bøger er så fantastiske og opleves som om man næsten er der. Når man har læst den ene bog så venter man med længsel på hvad Arnulf oplever i den næste. ”

Helle

”Fantastiske bøger super godt skrevet. Fortsæt det gode arbejde.”

Tommy

”Sagaen om Arnulf er det bedste jeg længe har læst, spænding fra første side, et persongalleri man elsker (og hader) med og imod. Susanne er Danmarks skjaldehvalp og værkerne er i min verden på højde med Homers og Vergils mesterværker. Det eneste problem er at vente på næste bind.”

Sandra

”Jeg som læser, viking og ordblind er mere end vild med Arnulf sagaen. Den er ikke til at slippe, den har alt, hæsblæsende kampscener, helte, kærlighed, familie, broderskab, med og modgang og ikke mindst karakterer som man kun kan elske eller hade. Selvom jeg er ordblind så kan jeg slet ikke stoppe med at læse når jeg først er gået i gang. Selv om jeg har læst serien flere gange så falder jeg hele tiden over nye detaljer som fængsler mig. Din saga er fantastisk så tak for den. Det er en smuk fortælling.”

Tim

”Arnulf sagaen er læsning for alle aldre. Historien er fiktion, men er meget tro imod historiske fakta, så læserne får stort indblik i livet i vikingetiden. Ikke kun i Norden, men også alle andre steder vikinger rejste til. I bøgerne får man indblik i asatroen og overgangen til kristendommen. Sproget i bøgerne er helt fantastisk. Man hører ikke kun om Arnulf og hans blodring – man bliver en del af den. En fantastisk historie. Slå ild i arnen – fyld drikkehornet – og lyt til den brave skjald Susanne.”

Peter

”Da jeg var lille, var ventetiden til juleaften ulidelig. Det voksede jeg heldigvis fra. Men jeg vokser aldrig fra at synes ventetiden på næste bog i Arnulf sagaen er ulidelig.”

Lars

”Arnulf er blevet en del af mine tanker, sind og sjæl!”

Rasmus

”Excellent levendegjort vikingeunivers; - de lever stadig og bruser i vores nutidsblod.”

Line

”Når man læser om Arnulf – bliver man Arnulf!”

Ove

”Til den sidste kamp. Og vi er med hele vejen. Hver en sveddråbe hver en bloddråbe mærker vi så levende så vi næsten kan lugte den metalliske lugt af blod og det svedige læser, høre ringbrynjers klirren, til den sidste kamp.” 

kim

”Åndeløs detaljeret kamphandlinger og dyb indsigt i Arnulf’s tanker!!!” 

Ole

”Kuldegysninger, tårer, grin, og en trang til mere Arnulf. Jeg har læst meget, men aldrig noget så gribende, rørende og opslugende. Glæder mig til Kongestormen. Tak.”

Alex

”Fantastisk at en så lille kvinde kan komme med så mange superlativer og helt fantastiske omskrivninger af det danske sprog.”

Helle

”Du er simpelthen bare genial for Saga’en om Arnulf og hans univers bringer mig med på de fedeste togter og eventyr. Kan ikke vente på næste ”togt”.”

Stephen

”Meget grebet af serien.”

Niels

”Elsker dine bøger. Jeg har hørt Arnulf bøgerne 5-6 gange og Hialmar 2 gange.”

Jens

”Blodringen var fantastisk. Læste den på 3 dage.”

Torben

”Skide god. Som altid.”

Tom

”Endnu et mesterværk i en fantastisk bog serie! Tak for Arnulf!”

Bo

”Genial bog.”

Nicoline

”Endnu engang en fantastisk bog.”

Simon

”De bøger er mine favoritter, glæder mig til næste bog.”

Keld

”Fantastisk bog.”

Lotte

”Tusind tak for en helt fantastisk serie, jeg er så fascineret af dit univers.”

Betty

”Medrivende, spændende og belærende.”

Ole

”Endnu en prægtig og medrivende fortælling fra Susanne Clod Pedersen, bare så gennemført godt.”

Tommy

”En fantastisk fortælling – Ubetinget den bedste serie i sin genre! Den 5 bog er lige så medrivende som de foregående, hvis ikke bedre!”

Gitte

”Man er helt revet med, og kan ikke lægge øredutterne fra sig igen. Du skriver fantastisk.”

Marion

”Lige så fantastisk som de andre.”

Erik

”Fremragende.”

Kenneth

”Verdens bedste.”

Jeppe

”En stor fortælling. Læseren bliver virkelig revet med.”

Per

”Endnu en fantastisk fortælling om Arnulf.”

Kristoffer

”Det er umuligt at stoppe med at læse, det er så spændende.”

Else

”Arnulf sagaen er nogen mega gode bøger.”

Jeppe

”Jeg lytter som en gal. Godt nok spændende.”

Michael

”Det værste med Arnulf sagaen er, at du ikke skriver så hurtigt, som vi læser.”

Gertie

”Tak for nogle fantastiske bøger. Hil.” 

Max

”Den kan varmt anbefales. Der sker så meget, og de er så godt skrevet at man sluger dem alt for hurtigt.” 

Dorthe

”Vildt fangende og super super gode er skrevet som om man selv er der.”

Georg

”Vikingesagaen over dem alle.”

Jesper

”Er uden tvivl den bedste og mest indlvede bogserie jeg har læst.” 

Dan

”Fantastisk.”

Peter

”Hold da op en spændende bog, du har gjort det igen. Tak for dine fantastiske bøger.”

Michael

”En fantastisk serie.”

Jean

”Dine bøger er så gode.”

Susanne

”Gribende som altid.”

Kim

”Fantastisk bog.”

Mogens

”Endnu engang en super fed bog.”

Kate

”Fantastisk.”

Peter

”En helt fantastisk saga. Fantastiske medrivende scener og levende historiske beskrivelser – Istanbul burde give dig et æreslegat for den utrolige beskrivelse af Miklagård!”

Charlotte

”Dette er efter min mening de bedste bøger der er skrevet om vikingetiden.”

Bjørn

”Jeg er helt vild med dine bøger.”

Bue

”De bøger er skrevet så man tager med på togt, og næsten kan fornemme smerter og afsavn selv.”

Peter

”Er selv med i hvert et drama og hver en kamp, alle burde følge med i Arnulf’s saga.”

Stephen

”Hvis du vil ind under huden på vikingerne, kan jeg klart anbefale Susanne Clod Pedersen’s saga om Arnulf. Hun er fantastisk i sin fortælleteknik og spinder historien sammen på magisk vis.”

Sebbastian

"Virkelig god serie. Håber den fortsætter."

Lisbeth

"En fantastisk saga."

Rikke

”Fantastiske bøger som jeg virkelig var fuldstændig opslugt af. Kan kun anbefale andre at låne dem.”

Solveig

”Har lyttet til hver og en og kan simpelthen ikke få nok. Du skriver fantastisk Susanne – tak for mange timers god underholdning.”

Christina

”Så er Blodringen læst færdig og jeg glemte flere gange mens jeg læste Blodringen, at stige af toget og kom dermed for sent på arbejdet. Den er hæsblæsende, medrivende, blodig, man lader sig rive med i bogen som om man selv er til stede. Susanne Clod Pedersen, du kan sagtens være stolt.” -

Martin

”Som altid en fornøjelse.”

Loca

”Super bog!”

Karina

”Jeg elsker dine bøger.”

Vagn

”Er kæmpe fan af Arnulf.”

Sonny

”Elsker dine bøger, ikke kun historien men også sproget.”

Helena

"Verdensklasse."

Annelise

"Velskrevet."

William

"En fantastisk bog. Spændende fra start til slut, præcis som resten af serien."

Jamie

"Fantastisk serie, jeg starter forfra."

Celestine

"Fantastisk livagtigt beskrevet."

Frank

"Fantastisk serie."

Per

"Jeg er fuldstændig opslugt af sagaen og kan dårligt vente med at læse den næste. En fantastisk god, levende og uovertruffen indsigt i en for mig super spændende tidsalder."

Hanne

"Der skrives så man næsten kan høre våbenklang og lugte blod og sved. Har ikke læst noget der bare kommer i nærheden af denne serie."

Annette

"Fantastisk."

Lars

"Sikke et eventyr."

Mia

"Tak for en stor oplevelse."

Viggo

"Fantastisk livagtig."

Frank

"Jeg elsker denne serie om Arnulf og hans blodring. Den er så spændende." 

Maja

"Spændende."

Per

"Fantastisk læsning og meget informativ. Kan ikke vente med at læse den næste."

Ellen

"Spændende."

Jane

"Elsker Arnulf serien."

Tim

"Fantastisk fortsættelse."

Michael


"Både griner og græder, er fuldstændig opslugt og uden for rækkevidde for mine omgivelser. Sikke fantastiske billeder du formår at skabe. Og så rørt man bliver af karakterernes dybgang og følelser."

Ellen

Læsernes mening om KONGESTORMEN:

 

”Stoffet er absolut spændende og jeg ser, hvordan det derfor kunne være et indlysende bud på en underholdende, historisk, action-spektakulær HBO-Nordic serie. Det er oplagt nordisk stof og diverse store Shakespeare’ske temaer og personrelationer."

HBO Nordic - som dog desværre takkede nej

”Vågnede i morges med ét navn i tankerne, Arnulf! Morgenkaffen blev hældt i svælget hurtigere end normalt og så op på cyklen lidt i 10, ned og hente Kongestormen og lidt morgenmad, og har siddet i min yndlingsstol og ædt hvert eneste ord med halv våde øjne og et kæmpe smil på læben! Endelig er ventetiden ovre.”

Kiljan

”Helt fantastisk fortsættelse af Arnulf sagaen, skynd dig at skrive Vinterjarlen – kan ikke vente.”

Nina

”Altså, nu har du gjort det for sjette gang i træk! Jeg er i den grad blevet udsat for en grundig plyndring af min tid af selveste Arnulf… men for det skal du kun høre hædrende kvad. Tak!!”

Morten

”Jeg kunne ønske at der kom en hver måned, det er den bedste serie jeg nogen sinde har læst, og jeg har læst mange. 8 venner læser også.”

Sten

”Fantastisk flot skrevet, vidunderlig læsning.”

Jesper

”Den er ikke til at slippe. Susanne er en forfatter ud over det sædvanlige. For når hun skriver, er det så levende at man holder vejret når de gør det, man bløder når de gør det, man elsker når de gør det … man ængstes – lider – undres – såres når de gør det, kort sagt. Disse bøger hugger sig igennem alle ens værn og krop, så hvert kapitel kræver sit eget brændejern. Kære Susanne. Du rører noget dybt i min moderne vikinge sjæl.”

Jesper

”Verdensklassesaga.”

Peter 

”De er bare super go’e. Hvornår udkommer den næste i rækken?”

Betty 

”Du skriver fantastisk. Kan bare ikke slippe bogen. ”

Peter 

”Årets læseoplevelse. Tak for endnu en fængende fortælling om Arnulf! Kan ikke vente til ”Vinterjarlen” udkommer!!!”

Perry

”Alle seks bind blev ædt på et par uger, og jeg kan ikke takke dig nok for de mange ord du har begået om Arnulf. Fantastisk at kunne svæve med ud på hans eventyr så bølgerne mærkes og kamplarmen høres. Af hjertet tak og det bliver svært at vente på bind 7”

Kristian 

”Efter 6 bind er fjerpennen stadig super skarp.”

Cliff

”Hvilken storm af en bog, som måske er den bedste af dem alle. Tak for fremragende underholdning. Glæder mig allerede til nr. 7.”

Titti

”Lige så god og spændende som tidligere bøger i serien – og forventet. Tryllebundet.”

Ove

”Super spændende.”

Niels

”De er så spændende dine bøger, glæder mig helt vildt til den næste.”

Mille

”Varm anbefaling! Verdens bedste vikingesaga!”

Charlotte

"6'eren er OGSÅ fed. Imponerende som du kan skrive og holde tråden og spændingen."

Niels

"Igen et mesterværk, kan ikke vente til den næste kommer."

Martin

”Fed historie og stor respekt for din måde at flette grundig research med fortællingen og gøre den til Arnulfs.”

Eddie

”Tak for utrolig spændende læsning, eneste minus er min manglende nattesøvn.”

Karste

”Jeg har igen slugt din bog og synes igen der var alt for få sider. Du er en stærkt vanedannende forfatter.”

Ann

”Så spændende læsning, at man næsten ikke kan slippe den og bare hungrer efter den næste.”

Betty

”Super spændende bøger. Eneste anke er at det ødelægger min nattesøvn.”

Jan

”Mega god og spændende.”

Liselotte

”Den er også fantastisk. Glæder mig til Vinterjarlen.”

Brian

”Det er en af de bedste vikinge historier jeg overhovedet kender. Tak!”

Christian

”Tak for en fantastisk og medrivende saga.”

Rikke

”Tak til dig for dit mesterværk.”

Peter

”Man kan jo ikke lade være med at blive en lille smule forelsket, når man læser dine sagaer.”

Kirsten

”Det er jo den mest fantastiske historiske saga der er skrevet.”

Anna

”Super spændende og så velskrevne bøger.”

Lis

”Et mesterværk.”

Tommy

"Spænding til det sidste. Jeg glæder mig ved forfatterens flotte ordleg. Imponerende er også forfatterens evne til at beskrive kampteknikken mand mod mand. Der ligger stor viden til grund for så velskreven skønlitteratur. Så få fat i bogen og "slå skidehullerne i planken". Det er knagende god underholdning."

Vølse

"Synes faktisk det er den bedste indtil videre!!!"

Flemming

"Tusind tak for mange timers fantastisk god underholdning. Et fantastisk univers man virkelig bliver fanget ind i."

Peter

"Glæder mig vildt til Vinterjarlen."

René

"Fantastisk, har slet ikke tid til andet, er helt tryllebundet af fortællingen."

Marie

"Helt igennem fantastisk."

Patrick

"Fem ud af fem stjerner."

Jonas

"Endnu en fantastisk bog i Arnulf sagaen. Ord kan ikke beskrive den oplevelse det er at følge med Arnulf og hans blodring."

Ravnulf

"Kongestormen fortjener at blive læst igen og igen."

Rasmus

"Det er uden tvivl de bedste vikinge bøger jeg har læst til dato!! Håber der kommer flere efter Kongestormen."

Mikkel

"Læs bøgerne og lær om vikingetiden, de er ikke kun fiktion og rummer mange historiske oplysninger fra den tid. Fantastiske bøger skrevet så man kan forstå hvad der drev dem, både hjemme og på togt."

Peter

”Kongestormen er den bedste bog jeg nogensinde har læst!!!”

Flemming

”De bøger er ren guf.”

Sidse

”Bare fantastisk.”

Michala

”Fantastisk historie og vidunderligt fortalt. Har anbefalet den til alle. Tusind tak, for en god fortælling.”

Hans

”De er virkelig gode.”

Linda

”Wauw, man er der, midt i vikingernes liv, kampe, følelser. Blodet fryser, latteren bobler. Vildt og historisk korrekt.”

Julie

”Er stor fan af Arnulf.”

Henrik

”Kongestormen har altså en hel del nattesøvn på samvittigheden! Super spændende! Kan ikke holde ud at vente på Vinterjarlen.”

Charlotte

”Jeg er en ivrig læser af dine bøger.”

Camilla

”Utrolig spændende og medrivende bøger.”

Daniel

”Det er uden sammenligning det bedste jeg har læst om vikingetiden. Der bliver kælet for hvert et ord, det er som at være der selv!”

Bjørn

”Fantastisk, endnu et pletskud i Arnulf sagaen.”

Lars

”Hvor er Kongestormen dog en værdig følger af de andre storværker. Al ære og respekt. Hil dig Susanne Clod Pedersen.”

Kim

”Den er bare skrevet SÅ godt.” –

Avi

”Sjette bog og ikke mindre hæsblæsende … Det kan kun gå for langsomt til næste bog.”

Nanna

”Seks stjerner.”

Sune

”Jeg har alle 6 bind, har læst dem 3 gange og venter med længsel på det 7. Bøgerne er MUST HAVES!!”

Line

”Det har været et forrygende efterår gennem 6 bøger sammen med Arnulf. Glæder mig til Vinterjarlen, dit – og nornernes spind.”

Ulf

”Tusind tak for igen en fantastisk fortælling. Jeg har nydt hvert minut og den vil sidde i min hukommelse altid.”

Hans

”Har levet mig med ind i bogen, drømt jeg var viking. Fantastisk bog.”

Jørn

”Fantastisk bog.”

Morten

”Du er en mester.”

Kim

”Elsker Arnulf sagaen.”

Frank

”Ti ud af fem stjerner.”

Björn

”Jeg er vild med dine bøger.”

Rita

"De er noget af det mest spændende læsning, jeg har oplevet, og det sætter sig spor i min måde at udvikle mig. Arnulf skal læses igen og igen og deles ud til bekendte."

Britta

"HIL ODIN & HIL DIG skaberen af den mest fængende saga siden Havamal!!!"

Stephen

"Jeg er i gang med bøgerne for anden gang."

Benjamin

"Jeg er for tredje gang ved at læse Arnulf af Susanne Clod Pedersen. Hun har et fantastisk fortællesprog og en fantastisk fornemmelse for en anden tid."

Anna

"Jeg elsker Arnulf serien."

Jesper

"Kanon serie."

Michael

"Kanon serie! Er helt vild med den!"

Claus

"Jeg sluger dine bøger, hvornår kommer bind 7?"

Ulla

"En serie jeg varmt kan anbefale jeg levede mig ind i den, som var jeg der selv."

Anne

"Endnu et episk kapitel i Arnulf sagaen! Brage har uden tvivl skænket dig et horn af Kvasers blod! Husk at tage dig voldsomt dyrt betalt når HBO ringer og vil købe rettighederne!"

Bo

"Uovertruffen. Kan ikke vente på fortsættelsen."

Torben

"Kanon serie."

Marianne

"Den er så fed. Håber på mere."

Thomas

"Super saga."

Jan

"Fantastisk."

Jesper

"Er stor fan."

Lena

"En fantastisk bog. Spændende fra start til slut, præcis som resten af serien."

Jamie

"Fantastiske bøger."

Sten

"Er fuldstændig Arnulf fan."

Solveig

"De bøger er mine favoritter, glæder mig til næste bog."

Keld

"Fantastisk. Kan næsten ikke vente på den næste."

Linda

"Der er ikke stjerner nok! Et mesterværk."

Vilde

"Dejligt at høre om massemorderen endnu en gang."

Tom

"Endnu en suveræn bog i serien, det kan næsten ikke blive bedre."

Bjarke

"Jaså gjorde hun det igen, fem hjerter."

Erik

"En serie jeg varmt kan anbefale, jeg levede mig helt ind i den, som var jeg der selv."

Anna

"Endnu en fængende medrivende fortælling af Susanne Clod Pedersen."

Tommy

"Endnu en fantastisk fortælling om Arnulf og hans bedrifter."

Oliver

"Vi har igen fulgt Arnulfs hæsblæsende færd igennem sin vikingeverden. Spændende og umulig at lægge fra sig."

Ole

"Fantastisk."

Tobias

"Det er bare en pissefed bogserie!!"

Christian

"Vild læsning."

Egon

"Endnu et hæsblæsende eventyr med blodringen ... håber på mere." 

Sonny

"Endnu et mesterværk af Susanne Clod Pedersen."

Kristoffer

"Fantastisk flot fortælling."

Sonny

"Jeg elsker den saga. Den bør filmatiseres." 

Egon

"Så superfed en historien."

Michala

"Helt enestående spændende, indlevende og smukt skrevet."

Gitte

"Elsker de bøger har både hørt og læst dem og glæder mig til de igen skal høres med min datter når hun er lidt ældre."

Claus

"Min absolutte yndlings serie."

Merethe

"Min ægtefælle er nu også blevet Arnulf-fan."

Hans

"Jeg elsker simpelthen sagaen om Arnulf. Den fanger fra start til slut."

Oluf

"Du skriver så guderne føler sig underholdt og Midgård med. Arnulf sagaen må aldrig stoppe." 

Elisabeth

"Endnu en suveræn god bog i serien."

Bjarne

"Fantastisk."

Brian

"Fantastiske beskrivelser i alle detaljer der fører en tilbage i historien, det er som at være der selv."

Dan

"Fængende."

Lars

"Dine bæger giver så meget glæde."

Nicolai

"Glæder mig til en eller anden Hollywood kanon får den idé at filmatisere den." 

Nicoline

"Dine bøgher er fantastiske."

Michael

"Kast dig ud i de vildeste og blodigste slag sammen med Arnulf. Jeg lover dig du ikke bliver skuffet."

Pia

"En saga der vil gå over i historien."

Henrik

"Arnulf sagaen er det danske svar på Ringenes Herre & Harry Potter blot meget bedre og mere intens. Arnulf sagaen er og bliver det bedste jeg har læst."

Jesper

"Jeg elsker den måde du bruger sproget kreativt på! En nydelse at læse/høre."

Maj

"Nu venter vi bare på filmatiseringen."

Dan

"Så mangler vi kun at den kommer på film."

Egon

"Best books ever!"

Bo

"Wonderful story."

Michelle

"Elsker de bøger."

Maria

"Det er den bedste bogserie jeg nogensinde har læst."

Daniel

"Superfed bog."

Dennis

"Gribende, rå og sindsygt godt skrevet. Arnulf styrer."

Glenn

"Hamrende god saga. Den ene bog tager den anden, man kan dårligt lægge den fra sig for at spise."

Thomas

"Mægtig fortællekunst." 

Magnus

"Den fedeste vikingesaga."

Daniel

"Susanne skriver helt fantastisk. Personerne bliver levende, historien er fængslende og lærerig. Når jeg læser, forsvinder verden omkring mig."

Gitte

"Det er den vildeste saga, jeg nogensinde har læst."

Pia 

”Mesterlig uden sidestykke, kan ikke få nok.”

Simon

”Jeg har nu læst og hørt hele Arnulf sagaen, og kan ikke vente på at der kommer nyt. Selve historien er fantastisk og dit sprogbrug noget af det bedste jeg har oplevet.”

Richard

Super spændende serie, der bare fænger fra første side og så af en dansk forfatter. Bøgerne følger en viking igennem vikingetiden og der ligger helt sikkert en kæmpe research bag fortællingen, da alt er beskrevet meget nøjagtigt og levende. Kan stærkt anbefales :-)”

Ib 

”Jeg har på et år lyttet dem alle 2 gange og kan ikke finde deres lige. Jeg har ikke ku finde noget der bare kommer i nærheden af den intensitet du leverer.”

Simon

”Bedste bøger, man for tiden har gang i. Er så godt skrevet at man lever sig så meget ind i dem at man taber tid og sted. Den bedste vikingefortælling, der nogensinde er skrevet.”

Glenn

”Jeg er vild med Arnulf sagaen.”

Ken

”Fantastisk serie.”

Michael

”Jeg er ved at høre sidste bog i Arnulf sagaen og er fuldstændig optaget af den. Det er så fedt med en masse lærdom om vores gamle krigere. Jeg elsker den måde Arnulf og jomskrigerne er draget ind i alle de store slag. Tak for fortællingerne.”

Anders

"Det er den vildeste saga, jeg nogensinde har læst."

Pia

"Af hele mit hjerte, wow! Hold nu op hvor er det godt skrevet! Jeg er tryllebundet. Imponerende. BRAVO."

Simon

"Den serie er bare helt fantastisk."

Solveig

"Simpelthen fuldstændig fantastisk fortælling. jeg var revet med fra første side." 

Mette

"Helt sikkert verdens bedste vikingeserie, elsker elsker elsker denne serie, må den aldrig slutte."

Per

"Læst med stor fascination. Anbefales af mange. Også mig."

Søren

"Vi hører den igen og igen og så igen og lige god hver gang."

Christian

"De bøger er klart bedre end HBO's vikingeserie. Jeg tænker nogle gange har de kikket i dine bøger for inspiration."

Glenn

"Fantastisk bog med flotte krigsscener og episke sprogpassager."

Clara

"Endnu et mesterværk."

Kristoffer

"Tak for endnu et eventyr med blodringen."

Sille

"Endnu et hæsblæsende eventyr med blodringen ... håber på mer'"

Sonny

"Længes helt vildt efter næste bog. Kunne nemt bruge en hver måned. Metafantastiske bøger."

Sten

"Helt klart en af de bedste vikingehistorier jeg har lyttet til." 

Stefan

"Fantastisk bogserie."

Mike

"Super serie."

Jan

"Helt igennem fantastiske bøger! Hørt og læst op til flere gange."

Mikkel

"Min mand købte den første bog på et vikingemarked. Nu følger han, min far og jeg Arnulf og ønsker ham et langt liv."

Helena

"En helt fantastisk serie."

Britt

"Fantastisk, drabelig og medrivende."

Lone

"Absolut anbefalelsesværdig."

Glennie

"Pragtfuld saftigt, følsomt medrivende sprog og fortælling."

Karin

"Som at være der selv."

Carsten

"En fantastisk bog. Spændende fra start til slut, præcis som resten af serien."

Jamie

"Det er altid en stor fornøjelse at følge Arnulf og hans blodcirkels bedrifter. Sagaen om Arnulf er efter min mening en af de absolut bedste og mest velskrevne. Glæder mig til den næste i serien."

Lisbeth

"Super spændende."

Ulrich

"Endnu et fantastisk eventyr - skrevet i et levende sprog. Glæder mig vildt til fortsættelsen."

Peter

"Så gjorde hun det igen. Skrev en fantastisk fortsættelse. Tak Susanne for din enorme viden og evne til at gøre den levende og spændende."

Anette

"Mesterlig uden sidestykke, kan ikke få nok."

Simon

"Helt forrygende godt og spændende skrevet. Nu har jeg lyttet mig igennem Follets Havets katedral, fortællingerne om Arn, Uhtred og Røde Orm. Jeg ser Arnulf sagaen som en vægtig ligemand i prægtigt selskab. Godt gået."

Henning

"I ventetiden frem til næste Arnulf beretning må jeg med skam indrømme at jeg har måttet ty til Bernard Cornwell. Forfatteren når dig ikke til strømpeholderne i sine beskrivelser, ordekvilibrisme og detaljer, og er for mig kun et surrurat."

Jørn

"Pt. er det kun Arnulf som styrer, den legende lette fortællestil og evnen til at male mentale billeder for læseren er der ikke mange der rammer så levende."

Glenn

"Den her saga er fuldstændig vanvittig god. Jeg elsker alt ved den."

Matthias

"Fed serie."

Heidi

"Det er den mest fantastiske saga om vikingetiden. Forfatteren har lavet enorm research og skriftsproget er fænomenalt."

Sophie

"Helt igennem fantastisk. Elsker stilen med fiktive personer i virkelige hændelser."

Martin

"Fantastisk bog. Dejligt at opleve Danmarkshistorien igennem Arnulf. Venter spændt på den næste."

Lars

"Hvis jeg er i dårligt humør, så ved jeg, at det er tid til en omgang med Arnulf! Han er blevet min tro følgesvend, hvorend jeg går."

Mads

"Kongestormen er endnu en hæsblæsende og medrivende og super underholdende bog i Arnulf. Vi ser alle herhjemme frem til næste kapitel i Arnulf's eventyrspækkede liv! Mer! Vil ha' mer! Har været igennem alle bøgerne flere gange."

Sofie

"Helt utrolig fantastisk bog - endnu en gang! Jeg elsker Arnulf sagaen. Så utrolig velskrevet og med karakterer der lever videre i dine tanker. De bedste anbefalinger herfra. Glæd dig til at blive opslugt."

Gitte

"Trist der kun kan gives fem stjerner, den fortjener mere. Det er igen et mesterværk. Jeg vil følge Arnulf Ulvepels - til den sidste kamp. Hil dig Susanne og din evne til at skrive så levende."

Peter

"Super god."

Henrik

"Hvornår kommer den næste, for ved Hel, ventetiden bliver strid. Jeg var så tæt på at være der selv, at jeg næsten fik en pil i hovedet."

Jacob

"Arnulf sagaen er noget af det bedste litteratur jeg har læst, og jeg hører dem gerne om og om igen. Til den sidste kamp! Mere, tak!"

Sven

"Vildt spændende."

Thomas

"Har lige genhørt alle bøgerne, og de er lige spændende hver gang."

Rikke

"Super god bog, velskrevet og spændende."

Ken

"Jeg elsker dine bøger. De er højdepunktet for året. Af hjertet tak."

Thomas

"Fantastisk læsning."

Poul

"En stor tak skal lyde for Arnulf sagaen. Verdensklasse!"

Bo

"Utroligt godt skrevet. Hold kæft en god serie."

Thyge

"Må lige fortælle dig, at min mormor på 102 år er blandt dine nye fans! Hun er næsten blind og kan ikke læse længere - men hun har fået mulighed for at høre dine Arnulf-bøger på lydbog, og det glæder hele familien, for hun er helt opslugt!"

Charlotte

"Arnulf er et mesterværk, og din evne til at blande sproget og historien giver en dimension, som få i denne verden evner. Tak."

René

"Jeg har de sidste uger pløjet mig igennem Arnulf-sagaen, og det er helt forrygende spændende og godt skrevet med mange fine detaljer."

Henning

"Jeg nyder at læse dine bøger om Arnulf. Som udenlandsdansker er det en god måde at holde både sproget og kulturen ved lige."

Bjørn

"Det har været et forrygende efterår gennem sels bøger sammen med Arnulf, Toke og blodringen. Glæder mig til Vinterjarlen."

Ulf

"Tusind tak for en helt fantastisk serie. Jeg er så fascineret af dit univers. "

Betty

"Fantastisk som man lever sig ind i bøgerne om Arnulf. Dine bøger vækker en indre viking i mig."

Leif

"Fantastiske bøger, jeg både læser og hører dem."

Emil

"Du skriver de skønneste historier!!! Jeg har læst dem flere gange."

Vildeart

"Slugte de første i en lang binge-lytning. En vanvittig god serie."

Fuglebakkens bogorm

"Fantastiske bøger."

Anders

"Jeg er total fan."

Mette

"Velskrevet sagaserie. Pragtfuld, saftig, følsomt medrivende sprog og fortælling."

Karin

"Du er en fantastisk forfatter."

Mikkel

"Jeg er færdig med dem alle sammen, savner dem."

Thyge

"Spændende. Glæder mig til den næste."

Jane

"Er vild med dine bøger om Arnulf."

Henrik

"Jeg nyder Arnulfbøgerne og blev virkelig overrasket over den historiske korrekthed."

Christina

"Fantastisk spændende, ligesom de andre i serien."

Tommy

"Fantastisk bog, med flotte krigsscener og episke sprogpassager."

Jørn

"Fantastisk saga, jeg starter forfra."

Celestine

"Som altid en spændende fornøjelse at læse om Blodringen. Ser frem til næste beretning!"

Ane

"Kan næsten ikke vente på næste bog."

Stinne

"Kan ikke vente på Vinterjarlen!!!"

Lars

"Jeg håber der kommer flere."

Sussi

"Fantastisk og medrivende."

René

"Det har været en KÆMPE fornøjelse."

Bjørn

"Vi kan ikke slippe dem."

Jan

"Ikke til at lægge fra sig."

Anders

"Fantastisk velskrevet historie."

Torben

"Er kæmpe fan af Arnulf sagaen."

Dan

"Hold nu op en fantastisk bog, jeg åd den! Sjældent har jeg haft større lyst til at stå i fylkingen og brøle med på "Til den sidste kamp." Nu venter jeg som en sulten ulv på at læse næste bog."

Michael

"De er vidunderlige."

Dorthe

"Elsker dine bøger."

Signe

"Fantastisk bog med flotte krigsscener og episke passager."

Poul

"Et hæsblæsende eventyr."

Sonny

"Utrolig spændende."

Lone

"Endnu et mesterværk."

Kristoffer

"Sagaen må IKKE slutte."

Kenneth

"Jeg nød rejsen, hver eneste side. Kan ikke vente med at komme afsted igen."

Viggo

"Fantastiske bøger."

Daniel

"Glæder mig til bog 7."

Mia

"Fantastiske spændende lydbøger, og de klart bedste jeg har lyttet til. Undrer mig over at Arnulf og Jomsborg blodringen ikker er blevet filmatiseret???"

Jesper

 "Jeg er stor fan af dine bøger. Tak for nogle fantastiske timer."

Daniel

"Det er en hamrende fed serie."

Heidi

"Fantastisk spændende, lige som de andre i serien." 

Tommy

"Fem stjerner."

Charlotte

"Spændende."

Jane

"Uhørt go fortælling, og det er alle bøgerne i sagaen."

Martin

"Spændende."

Per

"En fantastisk fortælling, som du bliver afhængig af."

Ejnar

"Elsker den."

Lotte

"Bare der snart kommer flere."

Lene

"Genial fortsættelse."

Camilla

"Fantastisk spændende vikingesaga."

Susanne

"En fremragende serie" 

Poul

                              Læsernes mening om VINTERJARLEN

 

"For pokker, Susanne!!! Du har gjort det igen! Tak for et kvad, fremgravet fra fortiden og vores fælles historie og dybe rødder, så blændende genfortalt, så sanseligt beskrevet, så grumt og støjende, så gruopvækkende og ondsindet, så ærefuldt og tappert, så respektfuldt og hengivent, så storladent, så dybtfølt, så frydefuldt, så rørende. Man må jo tage læsebrillen af i ny og næ og tørre glassene. Som læser kan man ikke andet end at blive fuldkommen opslugt og udelukke alt omkring sig – man træder ind i en anden verden, der står lyslevende for det indre blik, og som rør så dybt. Et aldeles fascinerende kvad; tak for endnu en fantastisk tur tilbage i tiden. Du skriver som en ener. Du er unik! Og jeg er ovenud begejstret!!!"

Anette

"Den blev slugt. Hvornår mon Ulveblodet kan være klar? Vi længes!"

Astrid

"Vinterjarlen er fantastisk."

Perry

"Tænk at man som 38 årig pludselig finder sig selv hoppende op og ned over en fødselsdagsgave. Hold fast hvor jeg glæder mig"

Helena

"Den er læst og sidder lige i skabet, fantastisk fortsættelse."

Kristian

"Du kan altså noget helt særligt med sproget."

Peter

"Stærkt. kan slet ikke overskue at det en dag er slut."

Simon

"Fem stjerner."

Gertie

"Fantastisk bogserie. Nu er min mand godt i gang."

Lissi

"Har lige slugt Vinterjarlen. Hvor jeg dog knuselsker den saga."

Lars

"Fantastisk fortalt."

Eddie

"Læser Arnulf for anden gang og har en fest. Elsker dine bøger."

Vibeke

"Sindssygt godt skrevet!"

Lasse

"Du skriver bare så dejligt og medrivende."

Lise

"Det er som at komme hjem."

Simon

"Det er en helt fantastisk saga. Jeg glæder mig til næste bind."

Ejnar

"Fantastisk!"

John

”Hej Susanne, dom är så bra att jag fick Malmö stadsbibliotek att köpa in dom alla. Tack för en fantastiskt bra saga. Du väver den magi.”

Bengt

”Helt igennem fantastisk.”

Michelle

”Susanne Clod fortsætter på bedste vis og med samme energi i sin fortælling.”

Jørn

”Stadig en spændende føljeton.”

Finn

”Lever fuldt op til mine forventninger.”

Michael

"Endnu en superspændende bog om Arnulf 😊 Glæder mig allerede til den næste."

Dennis

"Lige så fantastisk som de øvrige bøger i serien. Der er ingen andre der kan beskrive en vikingekamps så mang føler man selv er til stede. Glæder mig til den næste bog i serien. "

Annette

"Fantastisk god."

Peter

"Dejlig læsning."

Connie

"Jeg er kæmpe fan af Arnulf."

Alexander

"Hvornår kommer der flere? Jeg kan ikke få nok, lige blevet færdig med Vinterjarlen, de er bare så gode, de bedste jeg har læst i mine 57 år."

Henrik

"Super god bog. Tusind tak for en forrygende fortælling."

Thomas

"Ved alle guderne og navnlig Brage, du har gjort det igen 😄 Kuldegysninger, fugtige øjenkroge og latterudbrud. Tak."

Simon

"Uhørt go fortælling, og det er alle bøgerne i Arnulf sagaen."

Morten

"Det er som altid en fornøjelse at drage med på Arnulfs færd."

Alexander

"En fantastisk fortælling."

Mikkel

"Jeg er simpelthen helt vild med den måde du skriver på. Tak for mange gode timers underholdning."

Sebastian

"Som asatroende stikker denne serie dybt og rammer det helt rigtige sted. Alle følelser er i spil, når man følger Arnulf. Jeg personligt får den samme stærke følelse som ved et godt blót, når jeg læser Susannes geniale skrildring af livet som Viking. Man er slet ikk i tvivl om hun er den ægte vare."

Michael

"Fantastisk serie."

Søren

"Super god, fem stjerner."

Thorsten

"Sjældent har jeg læst bøger der på den måde får mig suget ind, og gør at jeg både græder og griner med dem!!!"

Marija

"Det er simpel hen den vildeste viking saga , jeg nogen sinde har lagt øre til . Er nu på 7. Lydbog og den er stadig spændene og svær at lukke for. Tak."

Hans

"Jeg er kæmpe fan af vinterjarlen, jeg har både læst den og lyttet til den. Kun ros. KÆMPE FAN."

Simon

"Jeg blev revet rundt og fik brug for forbindinger igen."

Erik

"Læste den i et hug, det er fantastisk."

Frank

"Endnu en fantastisk uforlignelig bog om Arnulf. Den må du ikke gå glip af. 1000 stjerner." 

Frederik

"Fabelagtig fortælling."

Morten

"Tak for en blændende underholdende serie."

Kasper

"Endnu en fantastisk fortælling om Arnulf."

Lars

"Endnu en fantastisk bog om Arnulf." 

Louise

“Jeg elsker bare dine bøger om Arnulf og har dem alle sammen.”

Monika

"Du har gjort det igen." 

Michael

"Et researchniveau, som aftvinger den dybeste respekt og et storladent sprog, der er sagaerne værdigt." 

Signe

"Er for 3'de gang ved at læse de 7 bind igennem."

Brian

"Som de 6 andre bøger. Uhørt god."

Martin

"Arnulf er en gammel kending for mig, jeg kan ikke huske hvor mange gange, jeg har læst den, men jeg elsker den."

Joamye

"Tak for at være en del af Arnulf sagaen." 

Allan 

"Fantastisk bogserie, kan bare læses igen og igen." 

Cliff

"Min kone og jeg er KÆMPE fans af din saga. Vi har læst og hørt bøgerne tre gange."

Alex

"Jøsses ... Den var jo mageløs fantastisk. Jeg er helt forpustet." 

Nanna

"Fantastiske bøger. det har medført at jeg har dykket ned i vikingerne og vores historie. Glæder mig til at høre mere om Arnulf."

Jens

"Vil blot hermed bringe min hyldest til en uforlignelig forfatterinde, som giver liv til vores foritd så selv Odin må fornøjes." 

Henrik

"Tak for at være en del af Arnulf sagaen."

Allan

"Fantastisk bogserie, kan bare læses igen og igen."

Cliff

"Velskrevet og spændende som ALTID."

Jytte

"En fremragende bogserie."

Jonas

"Hamrende spændende, stor tak, glæder mig til bog nr. 15 i sagaen, hø hø..."

Flemming

"Fantastisk som altid. Så velskrevet og velfortalt. Glæder mig til næste bog i serien."

Christian

"Endnu engang tryllebundet af en fantastisk fortælling."

Bjørn

"Endnu et fantastisk eventyr."

Lars

"Spændende hele vejen igennem."

Steffen

"Om jeg kunne lide bogen? Fanme ja!."

Søren

"Susanne kan bare det der! Alle burde følge Arnulf på togt mindst 1 gang i sit liv."

Stephen

"Som de 6 andre bøger. Uhørt god."

Martin

"Storladen historie. Velskrevet og velfortalt."

Susanne

"Super god."

Rune

"Du har gjort det igen Susanne."

Michael

"Endnu en fantastisk bog om Arnulf."

Louise

"Er fan af serien."

Thomas

"Endnu en fantastisk fortælling om Arnulf."

Lars

"Endnu en skøn bog i denne serie."

Sabrina

"Jeg er stor fan af Arnulf."

Mikkel

"Klasse serie."

Trygve

"Som altd en fed fortælling."

Lasse

"Fantastisk."

René

"Mega god - sjældent en serie der i den grad kan fastholde spændingen. Glæder mig til den næste."

Jakob

"Spændende og medrivende som altid."

Birthe

"Glæder mig allerede til næste bog."

Dennis

"Dejligt at være på rejse igen."

Henrik

"Det er som altid en fornøjelse at drage med på Arnulfs færd!"

Alexander

"Fantastisk god."

Peter

"Lige så fantastisk som de øvrige bøger i serien."

Annette

"Dejligt læsning."

Connie

"Mange tak for historien om Arnulf, den er vidunderlig og sproget er fantastisk, så billedskabende og vildt."

Lene

”Mange mange tak for nogle rigtige gode bøger” 

Jimmi

”Elsker dine bøger i Arnulf sagaen...”

Christian 

"Jeg hungrer efter mere."

Rasmus 

"En fantastisk fortælling virkelig eminent skrevet."

Brian 

"Fantastiske bøger."

Danni 

"Den er edderbrodermig god."

Niels 

"Arnulf er en del af mine tanker, sind og sjæl."

Rasmus 

"Du skriver fantastisk."

Gitte 

"Tak for din digterkunst! Havde jeg en armring havde du fået den."

Mathias 

"Sjældent har jeg været så opslugt :-)"

Jesper

"Jeg glæder mig helt fantastisk til at læse denne næste spændende epoke af Arnulfs strabadser. Tak for mange underholdende timer og masser af stof til eftertanke og udvikling."

Britta

"Lige så spændende og velskrevet som alle hendes andre bøger." 

Jamie

Tusinde tak for dine fantastiske bøger, de gør mange lange dage på vejene til en leg."

Lasse

"Elsker Arnulf serien."

Henriette

"Supergod."

Frederik

"Fem stjerner. Fænomenal! Enesteånde! Brilliant!"

Nanna

"Fantastisk."

Jesper

Tonny Lilja 29.06.2020 06:21

Fed læsning, får næsten fornemmelsen af at værre der selv, bliv endelig ved, det fedeste er næsten at det er en kvinde der skriver, så fedt.
min dybeste respect

Susanne Clod Pedersen 29.06.2020 08:11

KÆMPE tak, ha ha - jaaaah! Vi er nogle drabelige skjoldmøer!!

Rar sommer!

Sten Johansen 13.01.2020 19:12

hej jeg lænes efter næste bog jeg har jo skrevet at alt vi burde få den som et måneds bog

Susanne Clod Pedersen 20.01.2020 12:46

Ha ha - ja!! Og tak

Men det tager tid at hugge runer.... Men det skal nok blive godt!

Marianne 27.04.2016 13:06

Sagaen er nem at følge og spændende, hvis man som jeg, har fået historierne om aserne ind næsten fra 1. klasse. Synd hvad de unge går glip af.

Susanne Clod Pedersen 27.04.2016 14:48

dejligt at høre - tak

Unni Leknesund 12.04.2016 07:48

Hei. Vi kjøpte de to første bind i arnulfsagaen på Trelleborg
Hvor får vi så kjøpt den sidste?
Mvh Unni

Susanne Clod Pedersen 12.04.2016 08:03

Hei Unni

Jeg kommer på Trelleborg igen, og ellers kan den bestilles hjem her:

https://www.saxo.com/dk/odinsulven_susanne-clod-pedersen_hardback_97887711619

Nyeste kommentarer

08.11 | 12:13

Kæmpe glad varm jublende TAK

08.11 | 11:59

Har slugt hele sagaen hen over sommerferien og nu Ulveblodet. Glæ...

03.11 | 10:12

Hej Kirsten! Uhh, hvor det glæder mig!

02.11 | 12:56

Hej Susanne nu har jeg læst alle 8 bøger om Arnulf så jeg kan næsten ikke ...